Γενικά

H Κίνα καλεί τον Ανελκά!

Δύσκολο χαρακτηρίζουν στην Σαγκάη Σινχουά το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Νικολά Ανέλκα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι. Τη φετινή σεζόν ο 32χρονος επιθετικός έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε 14 αγώνες και αρκετοί θεωρούν ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Δύσκολο χαρακτηρίζουν στην Σαγκάη Σινχουά το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Νικολά Ανέλκα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν ο 32χρονος επιθετικός έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε 14 αγώνες και αρκετοί θεωρούν ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Εκτός από την κινεζική ομάδα, ο Γάλλος στράικερ φημολογείται ότι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

«Είναι αρκετά δύσκολο. Είναι πραγματικότητα ότι ρωτήσαμε για τον Ανελκά. Πάντως, αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον. Η Μίλαν, ρωσικοί σύλλογοι και κάποιες αραβικές ομάδες. Αν θέλουμε να αποσπάσουμε την υπογραφή του, αυτό θα κοστίσει αρκετά χρήματα», τόνισε παράγοντας της ομάδας στον κινεζικό Τύπο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x