Champions League

…κι άσ’ τους άλλους να «σκοτώνονται»!

Σκασίλα της Ίντερ για το δεύτερο εισιτήριο. Οι Ιταλοί εξασφάλισαν την πρωτιά του Β’ γκρουπ στο Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα από το 1-1 με την Τράμπζονσπορ κι αφήνει τους Τούρκους μαζί με Λιλ και ΤΣΣΚΑ Mόσχας να «σκοτωθούν» την τελευταία αγωνιστική για μια θέση στους «16» της διοργάνωσης».

Σκασίλα της Ίντερ για το δεύτερο εισιτήριο. Οι Ιταλοί εξασφάλισαν την πρωτιά του Β’ γκρουπ στο Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα από το 1-1 με την Τράμπζονσπορ κι αφήνει τους Τούρκους μαζί με Λιλ και ΤΣΣΚΑ Mόσχας να «σκοτωθούν» την τελευταία αγωνιστική για μια θέση στους «16» της διοργάνωσης».

Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν με τον Άλβαρες στο 18’, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα με τον Χαλίλ Άλντιντοπ να πλασάρει τον Σέζαρ στο 23’. Θα μπορούσαν, δε, να έχουν πάρει και τη νίκη -που θα τους έφερνε κοντά στην επόμενη φάση- αφού έψαξαν επίμονα το γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Συνθέσεις:

Τραμπζονσπόρ: Τολγκά, Τσεχ, Γκλοβάτσκι, Κάτσαρ, Τσελούστκα, Μπαλτσί (64' Μιερτσεζέφσκι), Ζοκορά, Κόλμαν, Αλανζίνιο (85' Ενρίκε), Χαλίλ Άλτιντοπ, Γιλμάζ.

Ίντερ: Σέζαρ, Ζανέτι, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου, Ναγκατόμο, Στάνκοβιτς, Άλβαρες (89' Φαραονι), Καμπιάσο, Μιλίτο (86' Πατσίνι), Σάρατε (69' Κουτίνιο).

Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)


szolj hozza: T0-1I

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λιλ 0-2

Καλύτερα τακτικά στημένη η Λιλ, «κλείδωσε» τα ατού των γηπεδούχων και από τις επινοήσεις του Αζάρ γινόταν επικίνδυνη. Με ωραίο βολ πλανέ του Ντεμπισί που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, «άγγιξε» το γκολ στο 20ο λεπτό. Οι Ρώσοι με κόρνερ (!) του Τζαγκόεφ πλησίασαν εκείνοι πιο κοντά στο προβάδισμα, αφού το καλοχτυπημένο κόρνερ του, δυσκόλεψε τον Λαντρό που έδιωξε με υπερένταση στο 28’. Ωστόσο η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου προήλθε από τους φιλοξενούμενους. Σο και Μπέρια δεν μπόρεσαν να νικήσουν από κοντά τον Γκαμπούλοφ στο 34’.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Γάλλοι σκόραραν με… πόδι βοηθείας από τον Β. Μπερεζούτσκι, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την κάθετη του Τζο Κόουλ, «κρέμασε» Γκαμπούλοφ και συμπαίκτες στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 49’. Ένα τέταρτο αργότερα, στο 64’, ο Αζάρ έβγαλε σε θέσης βολής τον Κόουλ, ο οποίος «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι, με τον επερχόμενο Σο να κάνει την προβολή για το 2-0 και να σφραγίζει τη νίκη.

Συνθέσεις:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): Γκαμπούλοφ, Ιγκνάσεβιτς (74' Σενίκοφ), Α. Μπερεζούτσκι, Βάγκνερ Λοβ, Τζαγκόεφ, Ναμπάμπκιν, Μαμάεφ, Κάουνα (87' Σερντέροφ), Αλντονίν, Β. Μπερεζούτσκι, Ολίσε.

Λιλ (Ρούντι Γκαρσία): Λαντρό, Ντεμπισί, Μπαλμόν, Γκουέγε, Σο (74' Γέλεν), Αζάρ (90+2' Ντε Μέλο), Ρόζεναλ, Μπέρια, Σετζού, Μαβουμπά, Κόουλ (87' Παγιέ).

Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)


szolj hozza: C0-2L

Βαθμολογία:

1) Ίντερ 10 (7-5)
2) Τραμπζονσπόρ 6 (3-5)
3) Λιλ 5 (6-6)
4) ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5 (7-7)

Η τελευταία αγωνιστική (7/12):

Ίντερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Λιλ-Τραμπζονσπόρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x