Ελλάδα

Πρόστιμο για Παναθηναϊκό

Με πρόστιμο ύψους 2.200 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον αθλητικό δικαστή, λόγω μερικών καπνογόνων και υβριστικών συνθημάτων των οπαδών του, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, η χρήση λέιζερ δεν «χρεώθηκε», ωστόσο επικυρώθηκε ως προειδοποίηση. Απαλλαγή για το Περιστέρι για την μη καταβολή των αμοιβών στην αναμέτρηση με την Καβάλα.

Με πρόστιμο ύψους 2.200 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον αθλητικό δικαστή, λόγω μερικών καπνογόνων και υβριστικών συνθημάτων των οπαδών του, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, η χρήση λέιζερ δεν «χρεώθηκε», ωστόσο επικυρώθηκε ως προειδοποίηση.

Απαλλαγή για το Περιστέρι για την μη καταβολή των αμοιβών στην αναμέτρηση με την Καβάλα.


Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«1. Για περιορισμένης έκτασης παραπτώματα, πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 20-11-2011.

2. Επικυρώνει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ την α' έγγραφη προειδοποίηση κατά την έννοια της παρ. 6 του άρθρου 29 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού για χρήση δεικτών laser κατά των ως άνω αγώνα
».

Όσον αφορά στην υπόθεση του Περιστερίου η απόφαση ήταν η εξής: «Απαλλάσσει την Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 37 περί μη καταβολής των αμοιβών στους διαιτητές του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΚΑΒΑΛΑ στις 19-11-2011».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x