Ευρώπη

Στη Χίμκι το Final 4

Το «Novator Indoor Arena», έδρα της Χίμκι και χωρητικότητας πέντε χιλιάδων θέσεων, θα φιλοξενήσει το φετινό Final 4 του Eurocup, στις 14 και 15 Απριλίου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης στη Ρωσία, όπου ο τροπαιούχος θα εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου.

Το «Novator Indoor Arena», έδρα της Χίμκι και χωρητικότητας πέντε χιλιάδων θέσεων, θα φιλοξενήσει το φετινό Final 4 του Eurocup, στις 14 και 15 Απριλίου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης στη Ρωσία, όπου ο τροπαιούχος θα εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου.

«Είμαστε περήφανοι που οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Ρωσία, χώρα με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Το Eurocup είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι σημαντική. Στη διοργάνωση συμμετέχουν ομάδες που είναι επιπέδου Ευρωλίγκας», είπε μεταξύ άλλων, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x