Stoiximan Super League

Ανέλαβε την ευθύνη ο Χριστόπουλος

Την ευθύνη για την ήττα από τον Εργοτέλη ανέλαβε ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, που δήλωσε υπερήφανος που έκατσε στον πάγκο της ομάδας, έστω και για ένα παιχνίδι. «Παρότι το πιστεύαμε, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε» τόνισε μεταξύ άλλων.

Την ευθύνη για την ήττα από τον Εργοτέλη ανέλαβε ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, που δήλωσε υπερήφανος που έκατσε στον πάγκο της ομάδας, έστω και για ένα παιχνίδι.

«Ξέραμε εξ αρχής ότι θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Γνωρίζαμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του Εργοτέλη και προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας ανάλογα. Παρότι η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν δύσκολη λόγω της ήττας από την Skoda Ξάνθη και της αποχώρησης του κ. Ντεμόλ, τα παιδιά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πάλεψαν» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεχθήκαμε νωρίς ένα φτηνό γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά μας έλειψε η αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε κάνοντας κάποιες αλλαγές σε τακτική, αλλά από μια στημένη φάση και από ατυχία, δεχθήκαμε το 2-0. Δεν τα παρατήσαμε και παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο ξαναμπήκαμε στο ματς. Δυστυχώς, παρότι το πιστεύαμε, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Ένοιωσα υπερήφανος που κοουτσάρισα αυτά τα παιδιά. Ακόμα και όταν έχεις αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν είναι εύκολο να πιέσεις μια τόσο καλά οργανωμένη ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x