Stoiximan Super League

Πάρτι στο ΟΑΚΑ!

Το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ θα τα έχει όλα (17:15, Novasports 2 και σε real time από το www.sport-fm.gr)! «Καυτή» ατμόσφαιρα από 30.000 οπαδούς, μια ομάδα που θέλει να παρουσιάσει πλούσιο θέαμα και… γκεστ σταρ τον Τζιμπρίλ Σισέ! Οι «πράσινοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους θα βρεθούν ξανά στην κορυφή.

Το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ θα τα έχει όλα (17:15, Novasports 2 και σε real time από το www.sport-fm.gr)! «Καυτή» ατμόσφαιρα από την παρουσία περισσότερων από 30.000 οπαδών, μια ομάδα που θέλει να παρουσιάσει ανάλογο θέαμα με τις προηγούμενες αγωνιστικές και… γκεστ σταρ τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Οι «πράσινοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους θα βρεθούν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του Παναιτωλικού. Ταυτόχρονα θέλουν να παραμείνουν αήττητοι για ένατο σερί ματς, αφού φέτος έχουν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

«Πρέπει να προσέξουμε τον ΟΦΗ. Να μπούμε δυνατά για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως», είπε αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες και συνέχισε: «Θα έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο, πρέπει να τους δώσουμε χαρά, να τους ευχαριστήσουμε. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια να είμαστε πρώτοι μετά τα ντέρμπι που δώσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες. Επιβάλλεται να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τη θέση».

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Σιμάο και ο Κατσουράνης, έχοντας στα πλάγια τον Κουίνσι (αριστερά) και τον Ζέκα (δεξιά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κλέιτον και ο Λέτο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Βιτόλο, Καντέ, Ιωαννίδης, Φουρλάνος, Μαυρίας και Πετρόπουλος. Εκτός έμειναν οι Μαρίνος, Ρούντολφ, Τοτσέ και Κοτσόλης, οι οποίοι θα γυμναστούν σήμερα στην Παιανία.

Στις εξέδρες και ο Τζιμπρίλ

Εκτός από τους τριάντα χιλιάδες οπαδούς που αναμένεται να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου θα βρίσκεται και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Παρότι ο Γάλλος επιθετικός αγωνίζεται πλέον στη Λάτσιο, δείχνει το δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό και σήμερα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας με τον ΟΦΗ.

Όλο αυτό το διάστημα ο 30χρονος παίκτης ενημερώνεται για τα αποτελέσματα του «τριφυλλιού», κάτι που αποδεικνύεται και από τα σχόλια που αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Twitter.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Σισέ αναμένεται να κατέβει τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και να μιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες του.

Προϊστορία

Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός του Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ στα τελευταία πέντε παιχνίδια των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Η τελευταία φορά που είχαν αναμετρηθεί ήταν στις 24 Απριλίου 2009, όταν οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1 των Κρητικών με σκόρερ τον Βαγγέλη Μάντζιο που ανήκει πλέον στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου και θα απουσιάσει (λόγω τιμωρίας) από το σημερινό ματς.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

24/04/2009 Παναθηναϊκός-Ο.Φ.Η. 3-1 (53' Μάντζιος, 62' Χριστοδουλόπουλος, 76' Κλέιτον - 72' Κοστόφσκι)
23/12/2007 Παναθηναϊκός-Ο.Φ.Η. 3-1 (6' Μαντζιος, 77' (αυτ) Ισσά, 80' Σαλπιγγίδης - 76' Νουαφόρ)
11/02/2007 Παναθηναϊκός-Ο.Φ.Η. 2-2 (3' (πεν), 13' (πεν) Σαλπιγγίδης - 4' Νουαφόρ, 14' Ντρούλιτς)
19/03/2006 Παναθηναϊκός-Ο.Φ.Η. 3-1 (38,49 Παπαδόπουλος, 76΄Μίσκαν – 39΄Νουαφόρ)
16/01/2005 Παναθηναϊκός-Ο.Φ.Η. 5-1 (31', 37' Κυργιάκος, 63' Μάριτς, 69' Κωνσταντίνου, 87' Μπικόφσκι - 90' Καζάντζης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x