Τις υπηρεσίες του Ριμάντας Καουκένας για αρκετούς μήνες αναμένεται να στερηθεί η Σιένα. Ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης της ομάδας του με την Κρεμόνα.
Ο διεθνής άσος είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο πριν από τέσσερα χρόνια και είχε μείνει εκτός δράσης για πέντε μήνες. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί σήμερα θα φανεί η ακριβής σοβαρότητα της κατάστασης και ο χρόνος που θα απουσιάσει από τα παρκέ.
Ο 35χρονος άσος είχε φέτος 11,4 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ ανά αγώνα στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 14,5 πόντους, 2,5 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






