sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Με τον Μάντζιο, τον Σεμπάστιαν…

…τον Κέβιν και τ’ άλλα παιδιά! Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τους πιο αποτελεσματικούς ποδοσφαιριστές του φετινού πρωταθλήματος της Superleague, μετά και το πέρας του 1/3 του. Δείτε τα στατιστικά τους.

…τον Κέβιν και τ’ άλλα παιδιά! Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τους πιο αποτελεσματικούς ποδοσφαιριστές του φετινού πρωταθλήματος της Superleague, μετά και το πέρας του 1/3 του. Δείτε τα στατιστικά τους.

Ο Βαγγέλης του 40%

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο επιθετικός του ΟΦΗ, που δείχνει αναγεννημένος και πιο ώριμος από ποτέ στην ομάδα της Κρήτης έχει βάλει φέτος 4 γκολ σε μόλις 10 προσπάθειες, τη στιγμή που οι Κρητικοί έχουν συνολικά 12 τέρματα στο ενεργητικό τους. Ο Μάντζιος σκοράρει μια φορά στις 2,5 προσπάθειες, έχει, δηλαδή, ποσοστό ευστοχίας 40%.

Ω, Σεμπάστιαν!

Ο, κατά πολλούς, πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής στη φετινή Σούπερ Λίγκα, είναι στη 2η θέση της κατάταξης, με εξίσου εντυπωσιακό ποσοστό. 11 γκολ για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, σε μόλις 29 προσπάθειες, ποσοστό, δηλαδή, περίπου 38%. Εξαιρετική αποτελεσματικότητα από τον Αργεντινό, κάτι που συμβαίνει, φέτος, και με το «τριφύλλι».

Go, Steven, go

Στην τρίτη θέση, ο Στίβεν Μπέλεκ, που μπορεί να άργησε, αλλά… ξεμπούκωσε με τα δυο γκολ που έβαλε στο Αγρίνιο, στη νικηφόρα για την ΑΕΚ αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Ο φορ της «Ενωσης» έχει σκοράρει 4 φορές σε 11 απόπειρες, δηλαδή, μια φορά στις 2,8. Ποσοστό ευστοχία για τον Καμερουνέζο: 35%.

Μαρκόφσκι και Μιραλάς

Σε τέταρτη και πέμπτη θέση, αντιστοίχως, βρίσκονται οι Μαρκόφσκι και Μιραλάς. Ο άσος της Σκόντα Ξάνθης, με 4 γκολ σε 15 προσπάθειες (1/3,8) φτάνει το ποσοστό του 26%, ενώ ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, με 4 τέρματα σε 20 προσπάθειες (1/5) έχει ποσοστό 20% και συμπληρώνει την πεντάδα της συγκεκριμένης λίστας.

Συνοπτικά

1 ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΟΦΗ 1 / 2.5 4 / 10
2 ΛΕΤΟ ΠΑΟ 1 / 2.6 11 / 29
3 ΜΠΕΛΕΚ AEK 1 / 2.8 4 / 11
4 ΜΑΡΚΟΦΣΚΙ ΞΑΝΘΗ 1 / 3.8 4 / 15
5 ΜΙΡΑΛΑΣ ΟΣΦΠ 1 / 5.0 4 / 20

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x