Δελτία Τύπου

Ο Ψωμιάδης παροτρύνει τους παίκτες της ΑΕΚ!

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00).

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00).

Αναλυτικά:

1) Πώς νίκησε η Καβάλα τον Παναθηναϊκό. Πως επίσης ο Πανιώνιος ξεπέρασε το εμπόδιο του Αμαρουσίου και ο ΠΑΟΚ αυτό του
Ρεθύμνου.

2) Τι λέει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για ΚΚ Ζάγκρεμπ και Καβάλα. Τι έγινε στην παρουσίαση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με την Sony Ericcson.

3) Η Νέα Κηφισιά νίκησε μετά τον Απόλλωνα Πάτρας και τους Ίκαρους Σερρών. Δείτε το πώς. Τι είπαν μετά το ματς Παναγιώτης Λατσούδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, Σάββας Νικητάκης και Στάθης Καμαράκης.

4) Απίστευτο ρετρό με νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στο «Γ. Μόσχος». Με τον Τόνι Ουάιτ να κάνει εκπληκτική εμφάνιση και τον Μάκη Ψωμιάδη να παροτρύνει τους παίκτες της ΑΕΚ.

5) Ο Ευθύμης Ρεντζιάς με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Δείτε πλάνα από τον φιλανθρωπικό αγώνα των Τρικάλων ανάμεσα στους Έλληνες βετεράνους και αυτούς της Μπαρτσελόνα.

6) Ο Ολυμπιακός παίζει στην Τουρκία με την Φενέρ και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΚΚ Ζάγκρεμπ. Δείτε πλάνα από τα τελευταία ματς των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων (Μερσίν-Φενέρ και Ραντνίτσκι-ΚΚ Ζάγκρεμπ)

7) Ο ΔΑΣΑΛ νίκησε τον Παναθηναϊκό. Δείτε τι είπε η γκαρντ του ΔΑΣΑΛ, Ιωάννα Δίελα και ο προπονητής της, Άγγελος Γιαννουλάκης.
Καλεσμένοι στο στούντιο είναι ο πλέι-μέικερ του Πανελευσινιακού, Γιάννης Κυριακόπουλος και ο γκαρντ της Νέας Κηφισιάς, Δημήτρης Μενουδάκος.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x