Γενικά

Nissan με ελκυστικές προσφορές

Η Nissan προσφέρει έκπτωση στο ελαφρύ επαγγελματικό Navara που φθάνει έως και τις 2.700 ευρώ, ενώ η τελική τιμή, μαζί με το όφελος της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από τις 19.570 ευρώ.

Η Nissan προσφέρει έκπτωση στο ελαφρύ επαγγελματικό Navara που φθάνει έως και τις 2.700 ευρώ, ενώ η τελική τιμή, μαζί με το όφελος της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από τις 19.570 ευρώ. Επίσης, στο μικρό Pixo, η έκπτωση είναι 1.250 ευρώ (τιμή με απόσυρση από 7.980 ευρώ).

Ακόμη, οι τελικές τιμές στα Juke και Qashqai, με απόσυρση, ξεκινούν από τις 14.990 και 16.940 ευρώ αντίστοιχα. Οι προσφορές συμπληρώνονται από το προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 χρόνια.

Εξάλλου, η Nissan ακολουθώντας κάθε είδους τεχνολογική εξέλιξη, παρουσίασε την εφαρμογή παγκόσμιου βεληνεκούς Νissan Global App for iPhone, που χαρίζει στους χρήστες των iPhones & iPads μια συναρπαστική εμπειρία ανακάλυψης και εξερεύνησης πληροφοριών που σχετίζονται με τη μάρκα.

Νέα από τις αγορές της Nissan από όλο τον κόσμο, πληροφορίες για την ιστορία της μάρκας, καθώς και συνεχής ενημέρωση για τις τελευταίες τεχνολογίες που αναπτύσσει η Nissan, είναι μερικές από τις δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή.

Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x