Stoiximan Super League

«ΠΑΟ όπως λέμε Μπαρτσελόνα»

Εντυπωσιασμένος από την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Γιόζεφ Βάντσικ σε συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Βασίλη Σαμπράκο. «Είναι έκπληξη που παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο. Αν και αγωνίζεται χωρίς σέντερ-φορ, μοιάζει με την Μπαρτσελόνα που πολλοί παίκτες πατούν περιοχή», τόνισε.

Εντυπωσιασμένος από την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Γιόζεφ Βάντσικ σε συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Βασίλη Σαμπράκο.

«Ο τρόπος που παίζει η ομάδα ευχαριστεί όλο τον κόσμο. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Για εμένα είναι έκπληξη που ο Παναθηναϊκός παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ότι αγωνίζεται χωρίς σέντερ-φορ, αλλά παίζει σαν την Μπαρτσελόνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πατούν περιοχή και δείχνουν αρκετά χαρούμενοι σε κάθε γκολ», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού και συνέχισε:

«Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Όμως πιστεύω ότι εάν νικήσει και στη Θεσσαλονίκη τον Άρη, τότε, είναι φαβορί», πρόσθεσε.

Ο Γιόζεφ Βάντζικ έπλεξε το εγκώμιο του Καπίνο… «Τον ξέρω χρόνια. Σίγουρα θα κάνει και λάθη αλλά μακάρι να συνεχίσει να δουλεύει όπως κάνει και τώρα και τότε η Ελλάδα θα έχει έναν τερματοφύλακα για πολλά χρόνια», τόνισε και κατέληξε.

«Ο Σηφάκης είναι καλός αλλά έχει τραυματιστεί. Και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, ο Χακόμπο είναι πολύ καλός. Έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x