Βέλγιο

Μετά την ΑΕΚ... πρωτάθλημα

Ύστερα από τη νίκη επί της ΑΕΚ (2-1) για το Europa League, με το οποίο διατήρησε το απόλυτο στον 12ο όμιλο, η πρωτοπόρος Άντερλεχτ υποδέχεται την Λέουβεν για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την δεύτερη Γάνδη, καθώς φιλοξενείται από την Σταντάρ Λιέγης, ενώ η Κλαμπ Μπριζ μετά το σπουδαίο διπλό (4-3) στο Μάριμπορ ταξιδεύει στο Βέστερλο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Ύστερα από τη νίκη επί της ΑΕΚ (2-1) για το Europa League, με το οποίο διατήρησε το απόλυτο στον 12ο όμιλο, η πρωτοπόρος Άντερλεχτ υποδέχεται την Λέουβεν για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την δεύτερη Γάνδη, καθώς φιλοξενείται από την Σταντάρ Λιέγης, ενώ η Κλαμπ Μπριζ μετά το σπουδαίο διπλό (4-3) στο Μάριμπορ ταξιδεύει στο Βέστερλο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Αναμφισβήτητα η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από την 16η αγωνιστική είναι αυτή ανάμεσα στην Σταντάρ Λιέγης και την Γάνδη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς έρχονται από την καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στο Αννόβερο (2-0) για το Europa League, μετρώντας πέντε σερί νίκες σε Βέλγιο και Ευρώπη.

Μονόδρομος η νίκη για την Γκενκ στην έδρα της Γκέρμιναλ, καθώς έχει χάσει σημαντικό έδαφος ύστερα και από την ήττα κόντρα στην Γάνδη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται από νωρίς εκτός εξάδας.


Η 16η αγωνιστική:

Παρασκευή, 2/12

Γκέρμιναλ-Γκενκ (21:30)

Σάββατο, 3/12

Βέστερλο-Κλαμπ Μπριζ (21:00)
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Λόκερεν
Λιρς-Μαλίν
Σερκλ Μπριζ-Κορτράικ
Σεντ Τρούιντεν-Μονς

Κυριακή, 4/12

Άντερλεχτ-Λέουβεν (15:30)
Σταντάρ Λιέγης-Γάνδη (19:00)

Η επόμενη (17η) αγωνιστική

Παρασκευή, 9/12

Μαλίν-Άντερλεχτ (12:30)

Σάββατο, 10/12

Λόκερεν-Σταντάρ Λιέγης (19:00)
Γκενκ-Λιρς (21:00)
Γάνδη-Γκέρμιναλ
Κορτράικ-Βέστερλο
Μονς-Σερκλ Μπριζ
Λέουβεν-Ζούλτε Βάρεγκεμ

Κυριακή, 11/12

Κλαμπ Μπριζ-Σιντ Τρούιντεν (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x