Ευρώπη

Η Μόσχα «πλήγωσε» τους Λιθουανούς

ΤΣΣΚΑ και Χίμκι πανηγύρισαν νίκες απέναντι σε Λιέτουβος Ρίτας και Ζαλγκίρις Κάουνας αντίστοιχα στη Μόσχα για τη VTB League.

ΤΣΣΚΑ και Χίμκι πανηγύρισαν νίκες απέναντι σε Λιέτουβος Ρίτας και Ζαλγκίρις Κάουνας αντίστοιχα στη Μόσχα για τη VTB League.

Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας επικράτησε 89-75 παρά την απουσία του Αντρέι Κιριλένκο. Ο Αλεξέι Σβεντ με 16 πόντους, οι Αντρέι Βορόντσεβιτς και Τζαμόντ Γκόρντον που είχαν από 14 και ο Σάσα Κάουν με 12 ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους. Οι 25 πόντοι του Ταϊρίς Ράις δεν αποδείχτηκαν αρκετοί για την ομάδα του Βίλνιους, που πήρε από 13 πόντους από τους Γιόνας Βαλαντσιούνας και Μιντάουγκας Κατελίνας. Η ΤΣΣΚΑ έφτασε τις έξι νίκες σε επτά ματς στη διοργάνωση, ενώ η Λιέτουβος Ρίτας έφτασε τις δύο ήττες σε έξι αγώνες.

Η Χίμκι, που την Τρίτη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το Eurocup, επιβλήθηκε 83-72 της Ζαλγκίρις που την Τετάρτη φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ και ο Βιτάλι Φριτζόν είχαν από 16 πόντους για την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις, ενώ ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας με 16 και ο Μάρκο Πόποβιτς με 15 πόντους ξεχώρισαν από την πρωταθλήτρια Λιθουανίας. Η Χίμκι παραμένει αήττητη με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ η Ζαλγκίρις απογοητεύει με πέντε ήττες σε επτά αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x