Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Περιμένω και… βλέπουμε»

Απόλυτα συγκεντρωμένος στο πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει να νικά, δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε την προσπάθεια του να μην ασχολείται με το διοικητικό κομμάτι και ξεκαθάρισε πως θα περιμένει την κατάληξή του για να δει τι θα κάνει. Αφού ξεκαθάρισε, δε, ότι δεν τον έχει πλησιάσει άλλη ομάδα, υπογράμμισε πως η δική του θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στο ματς με την Κέρκυρα.

Απόλυτα συγκεντρωμένος στο πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει να νικά, δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς.

Ο νεαρός αμυντικός τόνισε την προσπάθεια του να μην ασχολείται με το διοικητικό κομμάτι και ξεκαθάρισε πως θα περιμένει την κατάληξή του για να δει τι θα κάνει.

Αφού ξεκαθάρισε, δε, ότι δεν τον έχει πλησιάσει άλλη ομάδα, υπογράμμισε πως η δική του θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στο ματς με την Κέρκυρα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μανωλάς στη NOVA

Για τη διοικητική αβεβαιότητα: «Δεν με έχει πλησιάσει κανείς. Περιμένω να δω τι θα γίνει. Περιμένουμε την ΑΕΚ. Να δούμε τι θα γίνει με τα διοικητικά και στη συνέχεια θα κρίνω κι εγώ. Δεν θέλω προσωπικά να μιλήσω για αυτό το ζήτημα. Κοιτάω να δουλεύω στο γήπεδο».

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Κάθε ματς για μας θα είναι από εδώ και πέρα ένα ντέρμπι. Μπαίνουμε με σκοπό να νικήσουμε. Η Κέρκυρα είδαμε ότι πήρε ισοπαλία στη Τούμπα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να πετύχουμε πρώτοι γκολ, ώστε να ανοίξει το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει άγχος στην ΑΕΚ: «Καθόλου δεν αγχωνόμαστε. Μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι σε όλους τους παίκτες ανεβαίνει η ψυχολογία κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο».

Για τις πολλές απουσίες: «Νομίζω ότι δεν θα φανούν οι απουσίες. Όταν λέγεσαι ΑΕΚ, πρέπει να υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ για να τους αντικαταστήσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x