Αγγλία

Δεν μπορεί μακριά της…

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Άστον Βίλα με σκορ 1-0 και παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε καλή απόδοση για ένα ακόμα παιχνίδι, απέδειξε ότι η φανέλα της είναι πολύ βαριά για να μείνει τόσο νωρίς, τόσο μακριά από την κορυφή. Εκεί παρέμεινε η Σίτι που σάρωσε 5-1 την Νόριτς. Εξαιρετική εμφάνιση και «τεσσάρα» για την Άρσεναλ στην έδρα της Γουίγκαν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Άστον Βίλα με σκορ 1-0 και παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε καλή απόδοση για ένα ακόμα παιχνίδι, απέδειξε ότι η φανέλα της είναι πολύ βαριά για να μείνει τόσο νωρίς, τόσο μακριά από την κορυφή. Εκεί παρέμεινε η Σίτι που σάρωσε 5-1 την Νόριτς. Εξαιρετική εμφάνιση και «τεσσάρα» για την Άρσεναλ στην έδρα της Γουίγκαν.

Πολύ σημαντική νίκη-ανάσα επί της Σουόνσι με σκορ 4-2 και τον Γιακούμπου να βάζει και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Εντυπωσιακή και η Τσέλσι που πέρασε με «τριάρα» από την έδρα της Νιούκαστλ.

Αναλυτικά η 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνείται πεισματικά να αφήσει τη συμπολίτισσα Σίτι να αποσπαστεί στη βαθμολογία και με το 1-0 κόντρα στην Άστον Βίλα κράτησε επαφή με την κορυφή. Το παρθενικό του γκολ σημείωσε ο Φιλ Τζόουνς, ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Χαβιέ Ερνάντες, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας. Διαβάστε περισσότερα.

Γουίγκαν-Άρσεναλ 0-4

Από την κόλαση της αμφισβήτησης στον παράδεισο της αποθέωσης. Ο Αρσέν Βενγκέρ είδε την Άρσεναλ του να περνά με 4-0 από την έδρα της Γουίγκαν, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των «κανονιέρηδων» και καμαρώνει την ομάδα του, η οποία θυμίζει τον παλιό καλό της εαυτό. Διαβάστε περισσότερα.

Μάντσεστερ Σίτι-Νόριτς 5-1

Τα «μαχαίρια» ακονίστηκαν και η Μάντσεστερ Σίτι κάνει χώρο στο …τραπέζι της για το επόμενο θύμα της. Οι «πολίτες» επικράτησαν με 5-1 της Νόριτς και στρέφουν το μυαλό τους στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, που θα κρίνει την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε περισσότερα.

Τότεναμ-Μπόλτον 3-0

Η Τότεναμ έκανε τους οπαδούς της να καταλάβουν γιατί… ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ! Τα «σπιρούνια» που εξ αρχής είχαν βάλει το πρωτάθλημα σε προτεραιότητα, ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Μπόλτον με ευκολία, επικρατώντας 3-0, συνεχίζοντας έτσι την τρελή φετινή τους πορεία. Με δέκα από το 20' οι «γουόντερερς», λόγω αποβολής του Κέιχιλ. Διαβάστε περισσότερα.

Μπλάκμπερν-Σουόνσι 4-2

Ο Στιβ Κιν μπορεί να είναι ανεπιθύμητος από τους οπαδούς, αλλά όχι από τους παίκτες της Μπλάκμπερν. Και φαίνεται πως αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Γιακούμπου αποφάσισε να παρατείνει την εμπιστοσύνη των διοικούντων στον προπονητή, σκοράροντας τέσσερις φορές για την ευρεία νίκη (4-2) επί της Σουόνσι στο «Ίγουντ Παρκ»! Διαβάστε περισσότερα.

ΚΠΡ-Γουέστ Μπρομ 1-1

Τελικά, δεν έφτανε μονάχα η επιθυμία για είσοδο στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. ΚΠΡ και Γουέστ Μπρομ πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για το «τρίποντο», όμως καμία δεν το πήρε. Αντιθέτως, βολεύτηκαν με τον έναν βαθμό και το τελικό 1-1, που θα πρέπει να αφήνει στους «baggies» μια γλύκα παραπάνω… Διαβάστε περισσότερα.

Νιούκαστλ-Τσέλσι 0-3

Σε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι επικράτησε με σκορ 3-0 εκτός έδρας της Νιούκαστλ, με το θέαμα να περισσεύει. Δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι οι «μπλε»! Τρία δοκάρια οι «καρακάξες»! Συνολικά 37 τελικές προσπάθειες με τους φιλοξενούμενους να έχουν 21! Τρομεροί οι δύο πορτιέρο! Διαβάστε περισσότερα.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο 3/12

Νιούκαστλ – Τσέλσι 0-3
(38΄Ντρογκμπά, 89΄Καλού, 90+1΄Στάριτζ)

Μπλάκμπερν - Σουόνσι 4-2
(20΄, 45΄, 57΄, 82΄Γιακούμπου - 35΄Λίτα, 66΄Μουρ)

Μαν.Σίτι - Νόριτς 5-1
(32΄Αγουέρο, 51΄Νασρί, 68΄Γ. Τουρέ, 88΄Μπαλοτέλι, 90΄Τζόνσον - 81΄Μόρισον)

ΚΠΡ - Γουέστ Μπρομ 1-1
(20΄Χέλγκιουσον - 81΄Λονγκ)

Τότεναμ - Μπόλτον 3-0
(7΄Μπέιλ, 50΄Λένον, 61΄Ντεφό)

Γουίγκαν - Άρσεναλ 0-4
(28΄Αρτέτα, 29΄Βερμάελεν, 61΄Ζερβίνιο, 78΄Φαν Πέρσι)

Άστον Βίλα - Μαν.Γιουνάιτεντ 0-1
(20΄Τζόουνς)

Κυριακή 4/12

Έβερτον – Στόουκ (17:00)
Γουλβς – Σάντερλαντ (18:00)

Δευτέρα 5/12

Φούλαμ – Λίβερπουλ (22:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης (15ης) αγωνιστικής

Σάββατο 10/12 (17:00)

Άρσεναλ-Έβερτον
Μπόλτον-Άστον Βίλα
Λίβερπουλ-ΚΠρ
Μαν.Γιουνάιτεντ-Γουλβς
Νόριτς-Νιούκαστλ
Σουόνσι-Φούλαμ
Γουέστ Μπρομ-Γουίγκαν

Κυριακή 11/12

Σάντερλαντ-Μπλάκμπερν (15:30)
Στόουκ-Τότεναμ (18:00)

Δευτέρα 12/12

Τσέλσι-Μαν.Σίτι (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x