Χάντμπολ

Μεγάλη πρόκριση για Διομήδη

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Διομήδης Άργους επί της Σταλ Μίλετς με σκορ 30-26 και πήρε την πρόκριση για την φάση των «16» στο Τσάλεντς Καπ, όπως έκανε νωρίτερα ο Δούκας.

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Διομήδης Άργους επί της Σταλ Μίλετς με σκορ 30-26 και πήρε την πρόκριση για την φάση των «16» στο Τσάλεντς Καπ, όπως έκανε νωρίτερα ο Δούκας.

Παρόλο που χθες έχασε μια διαφορά ενός γκολ οι «λύκοι» του Δημητρούλια ανέτρεψαν της εις βάρος τους διαφορά και έκαναν την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τους. Με σοβαρότητα και ωριμότητα και πρωταγωνιστές τους Ζαραβίνα και Τάσκοβιτς ο Διομήδης άργους συνεχίζει την περιπέτειά του στην Ευρώπη, πλέον από την φάση των «16».

Ο τεχνικός της ομάδας, τόνισε: «Το μελετήσαμε το πρώτο παιχνίδι. Στήσαμε τις τακτικές μας πήγαμε διαβασμένοι απέναντι σε παίκτες που ήταν πιο δυνατοί και πιο ψηλοί. Τεράστια νίκη η σπουδαιότερη νίκη που έχει κάνει ο Διομήδης. Πρόκειται για την τρίτη ομάδα του πολωνικού πρωταθλήματος αν σκεφτεί κανείς πως οι δύο πρώτες παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.Μας στοιχίζει πως δεν έχουμε έδρα για την Ευρώπη. Ελπίζω αυτή η επιτυχία να φτάσει στα αυτιά της τοπικής κοινωνίας και να θελήσει να δει ένα ευρωπαϊκό ματς στο τόπο της».

17-12 ημίχρονο 30-26

Σταλ Μίλετς (Σκότνικ): Βολάνσκι, Βιλκ 2, Τζάσκο, Σομπούτ 3, Σερβεγιέφσκι, Σφέρα 2, Μπάμπιτς 3, Κλίνσκι 3, Άλντι 8, Γιάνιτς 3, Κουμπίσταλ, Τσεπούλσκι 1, Χοντάρα 1

Διομήδης (Δ. Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Μεγαλοικονόμου 3, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μούγιτς, Μάλλιος 5, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 5, Σαμαράς 5, Κοντούλης, Σπέντζος, Ουρόσεβιτς, Τάσκοβιτς 6, Ρουμελιώτης

Δίλεπτα: 5-7, Πέναλτι: 2/2-3/3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x