Stoiximan Super League

Βιεϊρίνια, Τσουκαλάς και… Βραζιλιάνος!

Μετά από τον Λίνο, ο Λάζλο Μπόλονι είδε και τους Βιεϊρίνια, Τσουκαλά να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να συμπεριλαμβάνονται στην διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Οι δύο τους αναμένεται να πάρουν μέρος σε φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που θα γίνει το απόγευμα. Σε αυτό θα λάβει μέρος και ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ντεμούρα, τον οποίο δοκιμάζει ο Μπόλονι.

Μετά από τον Λίνο, ο Λάζλο Μπόλονι είδε και τους Βιεϊρίνια, Τσουκαλά να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να συμπεριλαμβάνονται στην διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την θλάση που είχε υποστεί και τον είχε κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας απέναντι σε Τότεναμ και Κέρκυρα, συμμετέχοντας μάλιστα σε όλο το μέρος της προπόνησης, κάτι που αναμενόταν να συμβεί μία από τις επόμενες ημέρες. Αντίστοιχα, ο Έλληνας μέσος προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από την αρθροσκόπηση που είχε υποβληθεί.

Από την πλευρά του ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει σιγά-σιγά οι παίκτες να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών και αποκτά επιπλέον επιλογές για την 11άδα.

Και οι δύο παίκτες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής -έστω και λίγο- στο φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. Στο ματς αυτό ο Μπόλονι θα τεστάρει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Τιάγκο Ντεμούρα.

Εξάλλου, οι Χαλκιάς, Κοντρέρας, Παπάζογλου ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ο Γεωργιάδης πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Δεν συμμετείχαν οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Γιάννου, Μπαλάφας, Λίνο και Αρίας οι οποίοι θα αγωνιστούν στο απογευματινό φιλικό εναντίον της Αναγέννησης Γιαννιτσών μαζί με ένα γκρουπ της ομάδας των Κ20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x