Champions League

City of… Νάπολι

Στο City of Manchester, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το καθήκον της κερδίζοντας 2-0 την πρώτη και αδιάφορη Μπάγερν αλλά οι πανηγυρισμοί βγήκαν... ξινοί, αφού η Νάπολι με το ίδιο σκορ πέρασε σαν σίφουνας μέσα από το «Μαδριγάλ» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Η Μπάγερν πέρασε ως πρώτη στον Α' Όμιλο ενώ η Βιγιαρεάλ που έμεινε τελευταία με 0 βαθμούς, είναι η πρώτη ισπανική ομάδα που τερματίζει χωρίς βαθμό σε αυτή τη φάση.

Στο City of Manchester, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το καθήκον της κερδίζοντας 2-0 την πρώτη και αδιάφορη Μπάγερν αλλά οι πανηγυρισμοί βγήκαν ξινοί, αφού η Νάπολι με το ίδιο σκορ πέρασε σαν σίφουνας μέσα από το «Μαδριγάλ» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Η Μπάγερν πέρασε ως πρώτη στον Α' Όμιλο ενώ η Βιγιαρεάλ που έμεινε τελευταία με 0 βαθμούς, είναι η πρώτη ισπανική ομάδα που τερματίζει χωρίς βαθμό σε αυτή τη φάση.

Στο παιχνίδι του Μαδριγάλ, οι Ισπανοί κράταγαν καλά στο πρώτο ημίχρονο. Όμως οι Ναπολιτάνοι, με δύο «μαφιόζικα» χτυπήματα του Ινλέρ(65’) και Χάμσικ(76’), σήκωσαν στο πόδι τους χιλιάδες Ιταλούς που βρέθηκαν στην Ισπανία αλλά και αυτούς που πανηγύριζαν σαν τρελοί στα στενάκια της πόλης της Νότιας Ιταλίας.

Αντίθετα, οι έξαλλοι πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών για τα γκολ του Σίλβα(36’) και του Τουρέ(52’) στο γήπεδο της Σίτι, κόπασαν απότομα. Αφού 13 λεπτά μετά το δικό τους 2-0, οι Ναπολιτάνοι "άνοιξαν" το σκορ στο άλλο ματς και τους έκοψαν την όρεξη.

Τα αποτελέσματα της 6ης Αγωνιστικής

Βιγιαρεάλ-Νάπολι 0-2
65’ Ινλέρ, 76’ Χάμσικ

Μάντσεστερ Σίτι – Μπαγερν 2-0
36’ Σίλβα, 52’ Γ. Τουρέ

Η τελική βαθμολογία

Μπαγερν 13 (11-6)
Νάπολι 11 (12-6)
Μάντσεστερ Σίτι 10 (9-6)
Βιγιαρεάλ 0 (2-14)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x