Champions League

«Πρέπει να το ψάξει η UEFA»

Ιδιαίτερος εκνευρισμένος από τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε ο Άγιαξ από τη συνέχεια του Champions League εμφανίστηκε ο Φρανκ Ντε Μπουρ, μιλώντας μετά την ήττα (3-0) από την Ρεάλ Μαδρίτης. «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο Europa League, αλλά τα όσα συνέβησαν στο Ζάγκρεμπ πρέπει να τα ερευνήσει η UEFA», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός. «Στο ημίχρονο είδα ότι το σκορ στο Ζάγκρεμπ και ήταν 1-0. Και μετά στα αποδυτήρια άκουσα ότι το τελικό σκορ ήταν 1-7 υπέρ της Λιόν», πρόσθεσε.

Ιδιαίτερος εκνευρισμένος από τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε ο Άγιαξ από τη συνέχεια του Champions League εμφανίστηκε ο Φρανκ Ντε Μπουρ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-0) από την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο Europa League, αλλά τα όσα συνέβησαν στο Ζάγκρεμπ πρέπει να τα ερευνήσει η UEFA», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

«Στο ημίχρονο είδα ότι το σκορ στο Ζάγκρεμπ και ήταν 1-0. Και μετά στα αποδυτήρια άκουσα ότι το τελικό σκορ ήταν 1-7 υπέρ της Λιόν», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντε Μπουρ

Για τον αποκλεισμό του Άγιαξ από τη συνέχεια του Champions League

«Συγχαίρω την Ρεάλ Μαδρίτης και την Λιόν. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο Europa League, αλλά τα όσα συνέβησαν στο Ζάγκρεμπ πρέπει να τα ερευνήσει η UEFA. Τα γκολ που δέχθηκε η Ντιναμό ήταν πολύ εύκολα και επιτεύχθηκαν γρήγορα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο πλήγμα.

Πριν από το παιχνίδι είχαμε μεγάλη πίστη για την πρόκρισή μας στους 16 του Champions League. Για όλους εμάς, παίκτες και κόσμο, ο αποκλεισμός ήταν ένα σενάριο που δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που συνέχισε να μας συμπαραστέκεται μόλις έμαθε πως το αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ ήταν 1-7».

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης

«Νομίζω ότι ήταν ένα ματς που πήγαινε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, και ίσως να έδειχναν (οι αντίπαλοι) ότι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν κάποια λάθη μας. Ήταν μεγάλο πισωγύρισμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά είδα εκείνη την ώρα το σκορ στο Ζάγκρεμπ και ήταν 1-1. Και μετά στα αποδυτήρια άκουσα ότι το τελικό σκορ ήταν 1-7 υπέρ της Λιόν!»

Για τα δύο γκολ που ακύρωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης ως οφσάιντ

«Η Ρεάλ ήρθε με το… μαχαίρι στα δόντια. Μιλάμε υποθετικά τι θα γινόταν αν μετρούσαν τα γκολ. Πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στη συνέχεια»

Για την συνέχεια της ολλανδικής ομάδας

«Αύριο (σ.σ.: θα θρηνήσουμε και την Παρασκευή οι παίκτες θα πάρουν μία μέρα ρεπό για να καθαρίσουν τις σκέψεις τους. Το Σάββατο θα προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής».

Για το classico το ερχόμενο Σάββατο στο Μπερναμπέου

«Δεν είναι εύκολο να προβλέψω αποτέλεσμα. Αμφότερες οι ομάδες είναι δυνατές. Νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη σε τεχνικό επίπεδο, αλλά η Ρεάλ είναι ανώτερη από την πλευρά της φυσικής κατάστασης. Τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στο ισπανικό Σούπερ Καπ απέδειξαν ότι η Ρεάλ έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι.

Σίγουρα είναι σημαντικό παιχνίδι. Αν κερδίσει η Ρεάλ θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά η Μπάρτσα θα έχει σημαντικό μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x