Stoiximan Super League

Τους αρέσει ο Βλαχοδήμος

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού είναι το όνομα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου όσον αφορά τους στόχους από την ελληνική αγορά. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης είναι από τους παίκτες-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και οι Πειραιώτες έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για την περίπτωσή του. Με επτά απουσίες θα ταξιδέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Κέρκυρα!

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού είναι το όνομα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου όσον αφορά τους στόχους από την ελληνική αγορά.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης είναι από τους παίκτες-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και οι Πειραιώτες – όπως γράφει ο «Γαύρος» - έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για την περίπτωσή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παρακολουθήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή τόσο σε αγώνες της ακριτικής ομάδας όσο και σε εκείνους που έχει δώσει με την Ελπίδων το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πραγματοποιήσει… έρευνα για τον χαρακτήρα του Βλαχοδήμου, τον τρόπο που δουλεύει στις προπονήσεις και ό,τι άλλο αφορά γενικότερα τον ποδοσφαιριστή.

Τη φετινή σεζόν ο 20χρονος χαφ έχει παίξει σε δέκα αγώνες με την Ξάνθη, έχοντας σκοράρει μία φορά (σε βάρος του Παναθηναϊκού) και έχει δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

Επίσης, μετράει τέσσερις συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων και έχει σημειώσει ένα γκολ. Το συμβόλαιο του… Ρονάλντο της Ξάνθης – όπως τον αποκαλούν – λήγει το καλοκαίρι του 2016 και στον Ολυμπιακού δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.



Με επτά (!) απουσίες στην Κέρκυρα

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει σήμερα ο Ολυμπιακός για την Κέρκυρα, όπου αύριο (19:30) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Ζαν Μακούν, Λιούμπομιρ Φέισα, Φραν Γέστε και θεωρείται απίθανο να είναι στην αποστολή ο Χοσέ Χολέμπας. Ωστόσο, δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός χαφ μίλησε χθες τον 47χρονο προπονητή και του είπε πως πονάει, ενώ θεωρεί ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος να παίξει στο αυριανό ματς. Από την πλευρά του, ο Βαλβέρδε σκέφτεται να βάλει στο κέντρο τους Ορμπάιθ, Μοντέστο και Μανιάτη και στην επίθεση θα παίξει ο Πάντελιτς για να ξεκουραστεί ο Τζεμπούρ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικούς και ο Αμπντούν.

Δύσκολο του Κοστάντσο

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με τον ατζέντη του Κοστάντσο, Χόρχε Σιτερσπίλερ, για να βρεθεί μια λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να τα βρουν οι δύο πλευρές για την αποδέσμευση του Αργεντινού τερματοφύλακα, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές κλειστό συμβόλαιο με 700.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο μάνατζερ του …χρονου παίκτη θέλει τουλάχιστον τα χρήματα ενός έτους συμβολαίου για να φύγει ο πελάτης του. Πάντως, με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται απίθανο να φύγει ο Κοστάντσο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x