Stoiximan Super League

Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια!

Άντεξαν την αμφισβήτηση. Αντέχουν τα οικονομικά προβλήματα. Οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να αποδείξουν πως αντέχουν και τις απουσίες στον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το www.sport-fm.gr). Με σύνθεση ανάγκης για την πέμπτη σερί νίκη η «Ένωση».

Άντεξαν την αμφισβήτηση.

Αντέχουν τα οικονομικά προβλήματα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να αποδείξουν πως αντέχουν και τις απουσίες στον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το www.sport-fm.gr).

Με σύνθεση ανάγκης λόγω των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, αλλά και πάθος για παραμονή στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, έστω και με περισσότερα παιχνίδια από τους αντιπάλους της, η «Ένωση» αναζητεί την πέμπτη συνεχή νίκη της.

Εκτός πλάνων του Νίκου Κωστένογλου και αποστολής για τον αποψινό αγώνα είναι οι τραυματίες Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Βάργκας, Καφές, Γκούντγιονσεν και Λαγός, ο Μανωλάς μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα στην προπόνηση της Τετάρτης και ο Γκέντσογλου που έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Ο 41χρονος τεχνικός πήρε στην αποστολή τους 21 διαθέσιμους παίκτες, ανάμεσά τους και τον 16χρονο Ταξιάρχη Φούντα. Σε ό,τι αφορά στο πλάνο της ενδεκάδας, ο Κοντοές αναμένεται να πάρει τη θέση του δεύτερου στόπερ δίπλα στον Κάλα, με τον Αργυρίου να παραμένει δεξί μπακ, τον Καράμπελα στο… απέναντι άκρο και φυσικά τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια. Ο Γεωργέας καθιερώνεται ως αμυντικό χαφ μαζί με τον Γρηγόρη Μάκο, με τον Κάρλος λίγο μπροστά τους, δεξιά του τον Μπέλεκ, αριστερά τον Κλωναρίδη και στην κορυφή της επίθεσης τον Σιαλμά. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κωνσταντόπουλος, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Τσίτας, Ρίκκα, Μπερνς, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Φούντας και Τσουκαλάς.

Την έλλειψη επιλογών για τη σύνθεση της ομάδας θα βοηθήσουν να… καλυφθεί οι φίλοι της ΑΕΚ, που αναμένεται μετά από καιρό να συρρεύσουν μαζικά στο ΟΑΚΑ. Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν ακόμη και για παρουσία 25-30 χιλιάδων φιλάθλων απόψε στο γήπεδο, κάτι που πέρα από ψυχολογική ώθηση στην ομάδα, θα φέρει και κάποια έσοδα που θα βοηθήσουν για να καλυφθεί ένα (έστω και πολύ μικρό) μέρος των οφειλών.

Λόγια, λόγια, λόγια…

Μάταια περίμεναν οι παίκτες της ΑΕΚ να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από την ΠΑΕ. Το έμβασμα από το Νίκο Νοτιά δεν έχει έρθει από τις ΗΠΑ και -ακόμα και όταν γίνει αυτό- παραμένει άγνωστο πόσες από τις πολλές ανάγκες μπορεί να καλύψει. Οι ποδοσφαιριστές έστειλαν το δικό τους μήνυμα στη διοίκηση με την ανακοίνωση που εξέδωσαν προ ημερών. Εφόσον δεν υπάρξει και την επόμενη εβδομάδα κάποια καταβολή χρημάτων, μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (δεν αποκλείεται και νωρίτερα) να υπάρξει πιο έντονη αντίδραση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x