Super League 2

Καλλονή μετά από ματσάρα!

Λίγο έλειψε να έρθουν τα πάνω-κάτω στις Σέρρες, όπου ο Πανσερραϊκός υποδέχτηκε την Καλλονή στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7η αγωνιστικής στη Football League. Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε μια απίστευτη ανατροπή (από το 0-3), όμως οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και έφυγαν με τεράστιο διπλό, αφού τελικά επικράτησαν με 3-2!

Λίγο έλειψε να έρθουν τα πάνω-κάτω στις Σέρρες, όπου ο Πανσερραϊκός υποδέχτηκε την Καλλονή στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7η αγωνιστικής στη Football League. Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε μια απίστευτη ανατροπή (από το 0-3), όμως οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και έφυγαν με τεράστιο διπλό, αφού τελικά επικράτησαν με 3-2!

Η ομάδα του Λουτσιάνο ντε Σόουζα φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι, αφού πριν καν συμπληρωθούν σαράντα λεπτά , ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Μανουσάκης στο 21’ και δέκα λεπτά αργότερα ο Μανούσος διπλασίασε τα γκολ της Καλλονής, ενώ στο 37’ ο Λεοζίνιο έκανε το 3-0.

Όλα έδειχναν να έχουν κριθεί στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών, όμως οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου -και πολύ περισσότερο ο Στάθης Σταφανίδης- δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 71’ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και στο 80’ ο ίδιος βρήκε ξανά δίχτυα, προσδίδοντας αγωνία και νέο ενδιαφέρον σε ένα ματς που φάνταζε «τελειωμένο». Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων για ακόμη ένα γκολ όμως, το τελικό σκορ δεν άλλαξε και η Καλλονή πήρε τη μεγάλη σημασίας νίκη.

Πανσερραϊκός – Καλλονή 2-3
(71’ πεν. 80’ Στεφανίδης – 21’ Μανουσάκης, 31’ Μανούσος, 37’ Λεοζίνιο)

Πανσερραϊκός (Δημητρίου): Γουμάγιας, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Περπερίδης (46' Δ. Τριανταφύλλου), Παντελιάδης, Ανάκογλου, Κ. Τριανταφύλλου, Γκόμεζ (64' Βουτσιάς), Ντιόγκο, Στεφανίδης, Γκουέι (46' Τσαούσης).

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο): Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Τζιωρτζόπουλος, Σκάγκλια (57' Θυμιόπουλος), Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (65' Τριανταφύλλου), Μανούσος (81' λ.τρ. Βλαστέλλης), Μανουσάκης, Ντος Σάντος.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Κυριακή 11/11

Παναχαϊκή – Θρασύβουλος 15:00

Η ήττα από την Λάρισα και η κακή βαθμολογική θέση της Παναχαϊκής έχουν στενέψει τα περιθώρια για τους Πατρινούς οι οποίοι παίζουν με τον Θρασύβουλο με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Φυλής που προέρχεται από την ήττα από την Καλλιθέα.

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα

Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας μετά από την ήττα από τον Πανθρακικό θέλει να συνέλθει απέναντι στην Καλλιθέα. Ο Γιώργος Κούτσης θέλει να δει πλέον την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά με τον αέρα της πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδας η Καλλιθέα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με μόνο στόχο της νίκη που θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Αναγέννηση Επανομής – Πιερικός

Η μια από τις φετινές εκπλήξεις του πρωταθλήματος Αναγέννηση Επανομής υποδέχεται τον Πιερικό. Η ήττα από την Βέροια έριξε την ομάδα στην βαθμολογία, όμως αυτή είναι μια ευκαιρία για τρίποντο. Από την άλλη πλευρά ο Πιερικός παρουσιάζεται καλός, όμως δείχνει να έχει ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα. Αυτό είναι και το πρόβλημα που θέλει να αντιμετωπίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Φωκικός – Πανθρακικός

Ο Φωκικός υποδέχεται τον Πανθρακικό ψάχνοντας την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα φορμαρισμένη και έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Ο Φωκικός προέρχεται από την ήττα από τον Πλατανιά, ενώ ο Πανθρακικός από τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα.

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βέροια

Το ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στα Γιαννιτσά. Εκεί η Αναγέννηση υποδέχεται την Βέροια σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Τα Γιαννιτσά μετά την σπουδαία νίκη στα Μέγαρα θέλουν μια ακόμα, κόντρα στην Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας προέρχεται από την νίκη επί της Αναγέννησης Επανομής, όμως ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, μεσοβδόμαδα έκοψε τα πόδια των παικτών του Καλαϊτζίδη.

Ηρακλής Ψαχνών – Πλατανιάς

Στα Ψαχνά ο Ηρακλής έχει το πιο δύσκολο έργο καθώς υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πλατανιά.Οι γηπεδούχοι θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πλατανιάς θέλει να συνεχίσει το καλό σερί, παρά τα όσα λέει ο Καββακάς για παραμονή.

Εθνικός Αστέρας – Λάρισα 17:00

Τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής αυτό ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τη Λάρισα. Οι Καισαριανιώτες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά και μια νίκη θα τους ανέβαζε ακόμα πιο ψηλά. Από την άλλη πλευρά η Λάρισα, έχει την στάμπα του φαβορί πάνω της αλλά ακόμα δεν έχει δείξει πως μπορεί να αποτελεί φόβητρο για τις άλλες ομάδες.

Δευτέρα 12/11

Διαγόρας – Βύζας Μεγάρων 19:00

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Βύζαντα Μεγάρων. Οι Ροδίτες μετά από την ήττα από τις Σέρρες θέλουν να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών επιδιώκοντας να το κάνουν από αυτή την αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά ο Βύζας θέλει να κάνει τον σεφτέ του.
Η επόμενη (8η) αγωνιστική:

Εθνικός Αστέρας – Παναχαϊκή
Θρασύβουλος – Αγροτικός Αστέρας
Λάρισα – Αναγέννηση Επανομής
Καλλιθέα – Φωκικός
Πιερικός – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Πανθρακικός – Ηρακλής Ψαχνών
Βέροια – Διαγόρας
Πλατανιάς – Πανσερραϊκός
Βύζας Μεγάρων – Καλλονή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x