Stoiximan Super League

Πρότεινε Αντούριθ ο Βαλβέρδε!

Την απόκτηση του Άριτς Αντούριθ έχει εισηγηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός φέρεται - στη συνάντηση που είχε με τους κ.κ. Βρέντζο και Κοβάσεβιτς – να ξεκαθάρισε ότι δεν «καίγεται» για μεταγραφές, όμως αν υπάρχει η δυνατότητα θα ήθελε τον 30χρονο επιθετικό.

Την απόκτηση του Άριτς Αντούριθ έχει εισηγηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη διοίκηση του Ολυμπιακού, όπως γράφει ο «Πρωταθλητής».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Ισπανός τεχνικός – στη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες μέρες με τους κ.κ. Βρέντζο και Κοβάσεβιτς – ξεκαθάρισε ότι δεν «καίγεται» για μεταγραφές, όμως αν υπάρχει η δυνατότητα θα ήθελε τον 30χρονο επιθετικό.

Ο 47χρονος προπονητής ανέφερε ότι ο Ισπανός έχει το στυλ του επιθετικού που ταιριάζει στο σύστημα και στις απαιτήσεις του. Δεν πρόκειται για βαρύ φορ, αλλά για έναν κινητικό παίκτη με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Επίσης, βλέπει δίχτυα και κινείται εκτός περιοχής, ενώ βοηθάει στο ψηλό πρέσινγκ που θέλει ο Βαλβέρδε.

Τη φετινή σεζόν ο Αντούριθ έχει παίξει σε 13 ματς (9 στο ισπανικό πρωτάθλημα, 4 στο Champions League) και έχει πετύχει 2 γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013.

«Έχουν έρθει στη Βαλένθια εκπρόσωποι του Ολυμπιακού για να συζητήσουμε για την μεταγραφή του Αντούριθ στην ελληνική ομάδα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ονόματα, όμως μπορώ να σας μεταφέρω ότι βρέθηκαν εδώ ένας μάνατζερ και ένας συνεργάτης του, οι οποίοι μας είπαν ότι έχουν εξουσιοδότηση από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για να συζητήσουμε την πιθανότητα μετακίνησης του παίκτη μας στην Ελλάδα. Κάναμε τις πρώτες επαφές και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ για την ώρα να πω τίποτα περισσότερο», αναφέρει διοικητικό σχόλιο της Βαλένθια στον «Πρωταθλητή».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x