Stoiximan Super League

Απέφυγε τα χειρότερα ο Σανκαρέ

Ευχάριστα τα νέα στον Άρη για τον Καλίφα Σανκαρέ, καθώς ο τραυματισμός του στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός υποβλήθηκε σήμερα (12/12) σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη χόνδριο κάταγμα στην επιγονατίδα. Ο 27χρονος θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας για τις επόμενες 10 ημέρες και χάνει σίγουρα την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Ευχάριστα τα νέα στον Άρη για τον Καλίφα Σανκαρέ, καθώς ο τραυματισμός του στην χθεσινή (11/12) αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός υποβλήθηκε σήμερα (12/12) σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη χόνδριο κάταγμα στην επιγονατίδα και όχι ρήξη μηνίσκου, όπως ήταν οι αρχικοί φόβοι. Ο 27χρονος, στον οποίο έγινε ένεση στο γόνατο, θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας για τις επόμενες 10 ημέρες και χάνει σίγουρα την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x