Stoiximan Super League

ΑΕΚ μόνη…

…θα ψάξει την επιβεβαίωση πως μπορεί να «χτυπήσει» τον τίτλο. Η ΑΕΚ ήθελε να πάει με τον κόσμο της στο crash test με τον Ατρόμητο, ωστόσο το «κόκκινο» απ’ την Αστυνομία δεν θα επιτρέψει τελικά να ντυθεί «κιτρινόμαυρο» το πέταλο στο Περιστέρι.

…θα ψάξει την επιβεβαίωση πως μπορεί να «χτυπήσει» τον τίτλο.

Η ΑΕΚ ήθελε να πάει με τον κόσμο της στο crash test με τον Ατρόμητο, ωστόσο το «κόκκινο» απ’ την Αστυνομία δεν θα επιτρέψει τελικά να ντυθεί «κιτρινόμαυρο» το πέταλο στο Περιστέρι.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου παιχνιδιού, η «Ένωση» ζήτησε κανονικά εισιτήρια -όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Ατρόμητο.

Η Αστυνομία, ωστόσο, δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της στο αίτημα των «κιτρινόμαυρων», ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ακόμα και στο ενδεχόμενο, πάντως, που οι Άρχες έδιναν το «ok», δεν θεωρείται καθόλου βέβαιο πως ο Ατρόμητος θα δεχόταν να χορηγήσει εισιτήρια στο πέταλο, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει κάνει με καμία απ’ τις ομάδες που έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα στη φετινή Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x