Ψυχαγωγία

Word of Mouth…

Οι πιο γνωστοί beatboxers στην Ελλάδα, Word Of Mouth, συναντιούνται με τις «πολυφωνικές» και πολυμήχανες Σανάδες, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στη σκηνή του πανέμορφου πολυχώρου Passport, για μία και μοναδική συναυλία υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της Κελλυ Καραχαλιου. Guest star, ο Φοίβος Δεληβοριάς… Θέλετε κι άλλα;

Οι πιο γνωστοί beatboxers στην Ελλάδα, Word Of Mouth, συναντιούνται με τις «πολυφωνικές» και πολυμήχανες Σανάδες, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στη σκηνή του πανέμορφου πολυχώρου Passport, για μία και μοναδική συναυλία υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της Κελλυ Καραχαλιου.

Guest star, ο Φοίβος Δεληβοριάς…

Θέλετε κι άλλα; Έ, έχει και φθηνές τιμές.

Μετά τη μεγάλη τους επιτυχία στην Αθηναΐδα με την παρασταση «Ειναι Τρελλα το Α Capella» οι Word Of Mouth θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην Ελλάδα, όπως έχουν κάνει πολλάκις και στο εξωτερικό δηλαδή, αφού είναι οι επίσημοι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο διεθνές φεστιβάλ Beatbox Battle στην Γερμανία. Μεταξύ άλλων, έχουν ανοίξει τη συναυλία του Snoop Dogg (2007), των Lords of the Underground στο Hip Hop Culture Fest Vol. 2 (2008) και των Beat Assaillant στην Γιορτή της Μουσικής (2007) στην Αθήνα.

Όσο για τους Σανάδες, πρόκειται για ένα φωνητικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2007 στην Αθήνα και σήμερα αποτελείται από πέντε τραγουδίστριες με διαφορετικές μουσικές καταβολές. . Οι ζωντανές εμφανίσεις των Σανάδων ξεκίνησαν με τη συμμετοχή τους στο Muse Festival το Δεκέμβρη του 2007 στον Ιανό. Ακολούθησε μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Τον Ιούλιο του 2008 εμφανίστηκαν στο Θέατρο Βράχων με τους Χαϊνηδες και τους Mode Plagal.

Πολυχώρος PassPort: Καραίσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς

Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμές εισιτηρίων: 12 € στην είσοδο, χωρίς ποτό | 18 € σε τραπέζι με κρασί ή μπύρα

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 210 4296401 | 6940 558 558

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x