Stoiximan Super League

Νέα καθυστέρηση…

Άλλη μια μέρα υπομονή πρέπει να κάνουν όσοι ήθελαν να μάθουν τι θα γίνει με το σίριαλ των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του ενδιαφερόμενου, Αλ Σαούντ. Κι αυτό, διότι, όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του Σαουδάραβα, δεν εστάλη το «bank commitment» από την τράπεζα που είναι ασφαλισμένα τα 15 εκατομμύρια στους συνεργάτες του πρίγκιπα την Τρίτη, καθώς δεν πρόλαβαν να γίνουν οι απαιτούμενες διαδικασίες. Σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία της πρότασης από την πλευρά Τζίγκερ.

Άλλη μια μέρα υπομονή πρέπει να κάνουν όλοι όσοι ήθελαν να μάθουν τι θα γίνει στο σίριαλ των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του ενδιαφερόμενου αγοραστή, Αλ Σαούντ.

Κι αυτό, επειδή, όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του Σαουδάραβα, δεν εστάλη το «bank commitment» από την ευρωπαϊκή τράπεζα που είναι ασφαλισμένα τα 15 εκατομμύρια στους συνεργάτες του πρίγκιπα την Τρίτη, καθώς δεν πρόλαβαν να γίνουν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Ο Βλάσης Τσάκας, παρά το γεγονός πως προχωράει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση, εμφανίζεται αισιόδοξος και θεωρεί πως η διεθνώς γνωστή τράπεζα που συνεργάζονται(φήμες θέλουν να είναι από την Δανία), θα στείλει το μεσημέρι της Τετάρτης τα εχέγγυα και απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν πως τα λεφτά είναι ασφαλισμένα για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύει δε, ότι η καθυστέρηση είναι τυπική και δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα με τη συγκέντρωση όσων χρειάζονται για να προχωρήσει η συμφωνία.

Αμφιβολίες από Τζίγκερ

Ο πλήρης φάκελος (σύμφωνα με τον Τσάκα) θα προωθηθεί άμεσα την Τετάρτη το μεσημέρι στους δικηγόρους του Βαρδινογιάννη και κατόπιν ο μεγαλομέτοχος, θα αποφασίσει εάν αυτά που περιέχει μέσα, είναι ικανά να φέρουν την συμφωνία ή το... ναυάγιο. Ανεξάρτητα αυτού, η νέα καθυστέρηση, έχει προκαλέσει δυσφορία στην πλευρά Τζίγκερ παρότι σήμερα δεν θα βγεί κάποια επίσημη ανακοίνωση. Η πλευρά του μεγαλομετόχου αποφεύγει να θέσει χρονικά περιθώρια, αλλά είναι λογικό η νέα αργοπορία να εκνευρίζει... Ούτως ή άλλως, την Τετάρτη το απόγευμα θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδονογιάννη και την υπόθεση. Είτε θετική, είτε αρνητική...

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x