Europa League

«Κοιμηθήκαμε με την ΑΕΚ…»

Πολλά παράπονα για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ είχε ο Φράνκο Φόντα. Ο Γερμανός τεχνικός της Στουρμ Γκρατς αποκάλυψε πως έβαλε τις φωνές στους παίκτες του στη διάρκεια του ημιχρόνου.

Πολλά παράπονα για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ είχε ο Φράνκο Φόντα.

Ο Γερμανός τεχνικός της Στουρμ Γκρατς αποκάλυψε πως έβαλε τις φωνές στους παίκτες του στη διάρκεια του ημιχρόνου.

«Θέλαμε να υπερασπιστούμε την τρίτη θέση, αλλά δεν τα καταφέραμε και είμαστε πικραμένοι γι’ αυτό. Είχα τονίσει στους παίκτες μου τη σημασία του αγώνα, αλλά η εικόνα μας στο πρώτο μέρος ήταν ανεξήγητη. Κοιμηθήκαμε τελείως. Στο ημίχρονο τούς φώναξα. Αν παίζαμε όπως και στην επανάληψη, ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Η ΑΕΚ έκανε μία ευκαιρία και πέτυχε το 3-1, ενώ εμείς είχαμε 3-4 ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε», δήλωσε.

Ο μέσος της Στουρμ, Πάτρικ Βολφ, τόνισε από την πλευρά του: «Πετάξαμε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια. Αν μπαίναμε όπως στο δεύτερο μέρος και στο ξεκίνημα, πιστεύω πως θα νικούσαμε. Ο προπονητής προσπάθησε να μας αφυπνίσει στην ανάπαυλα και μας είπε πως δεν επιτρέπεται να ολοκληρώσουμε έτσι την παρουσία μας στην Ευρώπη και μάλιστα μπροστά στο κοινό μας. Προσπαθήσαμε πολύ στην επανάληψη, αλλά μετά το 3-1 όλα κρίθηκαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x