Ισπανία

Την κούπα για τον Βίγια; (video)

Αν υπήρχε η δυνατότητα να το προτείνει, ούτε πού θα το σκεφτόταν η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» δεν… είδαν καν μπροστά τους την Αλ Σαντ στο δρόμο για μια ακόμα κούπα (Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων), αλλά εύκολα θ’ αντάλλαζαν το 4-0 που τους έστειλε στον τελικό με το να μην τραυματιζόταν σοβαρά ο Νταβίντ Βίγια.

Αν υπήρχε η δυνατότητα να το προτείνει, ούτε πού θα το σκεφτόταν η Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» δεν… είδαν καν μπροστά τους την Αλ Σαντ στο δρόμο για μια ακόμα κούπα (Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων), αλλά εύκολα θ’ αντάλλαζαν το 4-0 που τους έστειλε στον τελικό με το να μην τραυματιζόταν σοβαρά ο Νταβίντ Βίγια.

Το κάταγμα κνήμης που υπέστη ο Ισπανός στο 36’ (κι ενώ ο Αντριάνο είχε ήδη ανοίξει το σκορ στο 25’) πάγωσε τους Καταλανούς και δεν τους άφησε να χαρούν την πρόκριση στον τελικό.



Ακόμα και… λυπημένοι, πάντως, οι παίκτες του Γκουαρντιόλα δεν παρέλειψαν να φτάσουν εκεί έχοντας ξεχειλώσει πρώτα το σκορ απέναντι στην ομάδα του Κατάρ (με ένα ακόμα γκολ του Αντριάνο και τους Κεϊτά και Μάξουελ να κλείνουν το χορό).



Χρειάστηκε, πάντως, να καρδιοχτυπήσουν ξανά για το… πόσοι θα φτάσουν την Κυριακή στον τελικό του Τόκιο με τη Σάντος, αφού οι παίκτες της Αλ Σαντ -ανεξήγητα θιγμένοι απ’ το σκορ- βάρεσαν «στο ψαχνό» κάποιες φορές μέχρι τη λήξη (Πουγιόλ και Μαστσεράνο επιβίωσαν τελικά απ’ τα χτυπήματα που δέχθηκαν).

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Αμπιντάλ (66’ Μάξουελ), Πουγιόλ, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Κεϊτά, Τιάγκο, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια (36’ λ.τ. Σάντσες, 71’ Κουένκα)

ΑΛ ΣΑΝΤ (Χόρχε Φοσάτι): Μοχάμεντ, Μπελχάτζ, Λι, Μπεσάμ, Κασόλα, Νιανγκ (77’ Γιούσεφ), Κεϊτά (85’ Χασάν), Ιμπραΐμ, Χαλφάν, Ταλάλ (65’ Αλιαζίντι), Κόνι

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x