Επικαιρότητα

Βάλτε πλάτη

Την στήριξη των υπουργών στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου, αναμένεται να ζητήσει ο Πρωθυπουργός στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Προηγήθηκε συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με το κλιμάκιο της «τρόικας» σχετικά με τα μέτρα και τις παρεμβάσεις την επόμενη 3ετια.

Την στήριξη των υπουργών στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου, αναμένεται να ζητήσει ο Πρωθυπουργός στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Προηγήθηκε συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με το κλιμάκιο της «τρόικας» σχετικά με τα μέτρα και τις παρεμβάσεις την επόμενη 3ετια.

Ανοικτό το ενδεχόμενο απολύσεων μέσω αξιολογήσεων στο Δημόσιο άφησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, στην περίπτωση που ένα τέτοιο μέτρο –όπως είπε- υπηρετεί τη μεταρρύθμιση του κράτους.

Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις για άλλα μέτρα ξεκαθάρισε στην «τρόικα» ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς, που επεσήμανε τα αδιέξοδα της οικονομικής πολιτικής που επέβαλε στη χώρα το Μνημόνιο.
Για οικτρή αποτυχία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, έκανε λόγο το ΛΑΟΣ.

Σε δύσκολο δρόμο οι διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με τους ιδιώτες πιστωτές σχετικά με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
Επιβεβαιώθηκαν από τον Χέρμαν βαν Ρομπάι οι πληροφορίες για μια νέα άτυπη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις αρχές Φεβρουαρίου.

Σε νέο ιστορικό υψηλό στο 17,7% ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα στο τρίτο τρίμηνο του 2011 από 16,3% το προηγούμενο τρίμηνο.
Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης του 13ου και του 14ου μισθού, επιμένει ο υπουργός Εργασίας.

Την επόμενη εβδομάδα η κρίσιμη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη ημέρα στο κόμμα.
Χρέη εκπροσώπου της Ιπποκράτους αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης.

Την πολιτική της συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα Την αναγκαιότητα συγκρότησης ενός συνασπισμού εξουσίας στη βάση μιας αντιμνημονιακής πολιτικής επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πάνω από τις 162 χιλιάδες ο αριθμός των δηλώσεων για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος. Τα αναμενόμενα έσοδα ξεπερνούν το 1δις ευρώ.

Χρηματικά πρόστιμα δύο εκατ. ευρώ επέβαλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σε τρεις μεγάλες πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες για υπέρογκες αυξήσεις των ασφαλίστρων τους.

Άρχισε σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων. Θα λειτουργούν από τις εννέα το πρωί μέχρι τις εννέα το βράδυ. Τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά και την ερχόμενη Κυριακή 10 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Χρηματιστήριο! Στο συν 0,08% σήμερα. Στις 660 μονάδες ο γενικός δείκτης.

Στην Ιταλία, ψήφο εμπιστοσύνης για την υλοποίηση των μέτρων λιτότητας θα ζητήσει αύριο από το Κοινοβούλιο η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι.

Με την υποστολή της αμερικανική σημαίας σε επίσημη τελετή στη Βαγδάτη, έληξε σήμερα μετά από εννέα χρόνια, η αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο Ιράκ.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής αύριο Παρασκευή στην Αττική. Οι άνεμοι δυτικοί πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x