Stoiximan Super League

Είδες ο… Εργοτέλης;

Ούτε από αέρα μασάει. Ούτε απ' τα «πυρά» του Λεβαδειακού (μετά το αυτογκόλ του Λισγάρα) μασάει. Ούτε στο σκοτάδι φοβάται! Ο εξαιρετικός Εργοτέλης παράφρασε το «είδες η ΔΕΗ» και κρατώντας το 1-0 και μετά τη διακοπή 35 λεπτών λόγω πτώσης του ρεύματος, πέτυχε το πρώτο του διπλό στη Σούπερ Λίγκα!

Ούτε από αέρα μασάει.

Ούτε απ' τα «πυρά» του Λεβαδειακού (μετά το αυτογκόλ του Λισγάρα) μασάει.

Ούτε στο σκοτάδι φοβάται!

Ο εξαιρετικός Εργοτέλης παράφρασε το «είδες η ΔΕΗ» και κρατώντας το 1-0 και μετά τη διακοπή 35 λεπτών λόγω πτώσης του ρεύματος, πέτυχε το πρώτο του διπλό στη Σούπερ Λίγκα!



Ο Εργοτέλης ήθελε βαθμό ή βαθμούς από το ματς και έτσι μπήκε δυνατά από την αρχή. Οι Κρητικοί είχαν τον έλεγχο του ματς στα πρώτα λεπτά και πίεζαν ψηλά έτσι ώστε να αιφνιδιάσουν τον Λεβαδειακό. Οι ποδοσφαιριστές του Καραγεωργίου, με βοηθό και τον δυνατό αέρα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη κιόλας καλή φάση που δημιούργησαν.

Ο Τζανακάκης ξεκίνησε μια κούρσα από δεξιά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έβγαλε μια σέντρα-φαρμάκι στην «καρδιά» της άμυνας του Λεβαδειακού εκεί που βρισκόταν ο Λισγάρας ο οποίος έκανε λάθος διώξιμο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Κυριακίδη.

Από εκείνη την στιγμή και μετά, ο Λεβαδειακός χρειάστηκε δέκα λεπτά για να συνέλθει από το σοκ και στο 17’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Μελισσάς βρέθηκε ελεύθερος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και έφυγε λίγο άουτ. Ο Μελισσάς ήταν πρωταγωνιστής και στην φάση του 20’ όταν σέντραρε με στόχο τον Βασιλείου, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Πίρσον ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε. Η μεγάλη ευκαιρία για τους Βοιωτούς χάθηκε στο 27’ όταν ο Βασιλείου «ζάλισε» τους παίκτες του Εργοτέλη, ξεμαρκαρίστηκε και έκανε το πλασέ αλλά πρώτα απέκρουσε ο Πίρσον και στην συνέχεια ο Σαρρής έδιωξε μακριά τον κίνδυνο.

Ο Εργοτέλης θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ όταν ο Κατσικοκέρης στο 36’ έκανε φανταστικό τακουνάκι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Λεβαδειακού μπήκαν στο γήπεδο ορεξάτοι για να ισοφαρίσουν το γκολ του Εργοτέλη αλλά στην πρώτη προσπάθεια ο διαιτητής Ζαχαριάδης υπέδειξε οφ-σάιντ, φάση για την οποία διαμαρτύρονται αφού ο Κουτσόπουλος έφευγε από κανονική θέση και μάλιστα απειλητικά για την εστία του Πίρσον.

Στο 56’ όμως, είχαμε «ρομαντικές» καταστάσεις αφού η τάση «έπεσε» και το ρεύμα του γηπέδου διεκόπη. Μετά από 35 περίπου λεπτά το παιχνίδι ξαναξεκίνησε αλλά ο ρυθμός ήταν πεσμένος. Στο 67’ ο Ζουρούδης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Πίρσον δεν ανησύχησε.

Αν και ο Γιώργος Παράσχος έκανε ότι μπορούσε από τον πάγκο αλλά οι παίκτες του δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Αρκετές ήταν οι φορές που δεν τους το επέτρεπαν και οι καιρικές συνθήκες αφού ο δυνατός αέρας έπαιρνε την μπάλα και την πήγαινε όπου ήθελε.

Οι Κρητικοί εκμεταλλευόμενοι το γεγονός αυτό κέρδιζαν αρκετό χρόνο όταν έδιωχναν μακριά την μπάλα και έτσι έφτασαν στην πρώτη τους νίκη μακριά από το Παγκρήτιο για το φετινό πρωτάθλημα.



Λεβαδειακός (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (85’ Γκρμπιτς), Τόμας (68’ Ναπολεόνι), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος (56’ Σάντσεζ), Κόρμπος, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ιωάννου, Βιάνα, Μαχαίρας, Γκρμπιτς.

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Πίρσον, Τζανακάκης (76’ Ρέντζας), Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κυριακίδης (95’ Γιοβάνοβιτς), Κατσικοκέρης, Λεάλ (81’ Μπέτο).

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Μπουχαλάκης, Χρυσοφάκης, Καρέλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x