Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Κανένα ύποπτο στοιχείο»

Τίποτα το… περίεργο δεν έχει προκύψει για τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (άρα και για το Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ) ξεκαθαρίζει ο Θοδωρής Θεοδωρίδης σε συνέντευξή του στη Real News. Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ επεσήμανε ότι μπορεί να έχουν γραφεί πολλά αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στοιχηματισμού που να αποτελεί αφορμή για έρευνα από την ΟΥΕΦΑ, ενώ χαρακτήρισε ότι αυτή η κατάσταση μειώνει τον άψογο τρόπο ο Ολυμπιακός χειρίστηκε την κατάσταση.

Τίποτα το… περίεργο δεν έχει προκύψει για τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ (άρα και για το Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ) ξεκαθαρίζει ο Θοδωρής Θεοδωρίδης σε συνέντευξή του στη Real News. Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου επεσήμανε ότι μπορεί να έχουν γραφεί πολλά αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στοιχηματισμού που να αποτελεί αφορμή για έρευνα από την ΟΥΕΦΑ, ενώ χαρακτήρισε ότι αυτή η κατάσταση μειώνει τον άψογο τρόπο ο Ολυμπιακός χειρίστηκε την κατάσταση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Θεοδωρίδη στη Real News:

-Αρκετά έχουν ακουστεί για τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι συνέβη πραγματικά;
«Όντως έχουν γραφτεί πολλά και κάνουν κακό στον Ολυμπιακό που χειρίστηκε άψογα το θέμα. Δεν υπάρχει στοιχείο στοιχηματισμού ή άλλο που να δίνει δικαίωμα στην UEFA να ερευνήσει. Αν υπάρξει κάτι θα το κάνει. όσον αφορά τις φωτογραφίες στο ίντερνετ που αφορούσαν το θέμα της Λιόν η φωτογραφία του παίκτη σε γραφεία στοιχημάτων έχει «τραβηχτεί» περίπου 1,5 χρόνο πριν. Όσον αφορά την επιταγή ήταν προγραμματισμένη δόση για την αγορά παίκτη».

-Ήταν όμως ύποπτη η καθυστέρηση...
«Για την καθυστέρηση στο Ντόρτμουντ έχει απευθύνει ερώτημα ο Ολυμπιακός. Δε λειτούργησαν όλα όπως έπρεπε. Όταν υπάρχει καθυστέρηση ο παρατηρητής συντάσσει έκθεση. Υπήρξε όντως σημαντική καθυστέρηση, αλλά για σοβαρό λόγο. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις που κάνουν ανεκτική την UEFA σε καθυστερήσεις. Τραυματισμός παίκτη στο κεφάλι - κάτι που συνέβη στο Ντόρτμουντ - και τραυματισμός τερματοφύλακα, κάτι που συνέβη στο Καραϊσκάκη. οι αναφορές των παρατηρητών συζητιούνται από το πειθαρχικό και συνήθως υπάρχει κάποιο πρόστιμο για την ομάδα που ευθύνεται».

-Ο Πλατινί έχει δει αγώνες του Ολυμπιακού φέτος;
«Του είναι δύσκολο, αφού γίνονται ταυτόχρονα οκτώ αγώνες. Έχει δει όμως μεγάλα διαστήματα σε δύο ματς του Ολυμπιακού. Του Λονδίνου με την Άρσεναλ και της Μασσαλίας με τη Μαρσέιγ. Του άρεσε πολύ, εντυπωσιάστηκε θα έλεγα από την επιθετική παραγωγικότητα του Ολυμπιακού».

-Ο κ. Πλατινί είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό; Έχει μιλήσει με τον κ. Μαρινάκη; Γενικότερα, ως σύλλογος ο Ολυμπιακός είναι από αυτούς που εκτιμά η UEFA;
«Έχουν μιλήσει στο παρελθόν οι κ.κ. Πλατινί και Μαρινάκης, δε μίλησαν τώρα. Οι σχέσεις είναι καλές. Υπάρχει εκτίμηση από μέρους της UEFA για τον Ολυμπιακό, γιατί φέτος έχει παρουσιάσει μια πολύ σημαντική διαφορά σε σχέση με το παρελθόν. Επί περίπου 30 ματς στη σειρά, πήγαινε στο πειθαρχικό για καπνογόνα και διάφορα άλλα. Φέτος η εικόνα είναι υποδειγματική. Ο κ. Πλατινί θέλει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο να είναι καλή, χωρίς παρεκτροπές. Να συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός. Είναι εύκολο να χύσει την καρδάρα με το γάλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x