Stoiximan Super League

Ένα ημίχρονο, μισή χαρά…

Αυτό που ήθελε το πήρε. Με καλή εμφάνιση, αλλά μόνο στο πρώτο 45λεπτό, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 14η αγωνιστική. Οι Φουστέρ (9’) και Τζεμπούρ (43’) τα τέρματα των ερυθρολεύκων που παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα των Ιωαννίνων διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 41ο λεπτό που δεν καταλόγισε ο διαιτητής.

Αυτό που ήθελε το πήρε.

Με καλή εμφάνιση, αλλά μόνο στο πρώτο 45λεπτό, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 14η αγωνιστική.

Οι Φουστέρ (9’) και Τζεμπούρ (43’) τα τέρματα των ερυθρολεύκων που παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα των Ιωαννίνων διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 41ο λεπτό που δεν καταλόγισε ο διαιτητής.




Όπως και στα τελευταία παιχνίδια, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αρκετά δυνατά το παιχνίδι. Γρήγορος ρυθμός, πίεση των επιθετικών παικτών στους αμυντικούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μιραλάς κινούταν περισσότερο από τα δεξιά και ήταν απειλητικός. Πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν να ανοίξει το σκορ γρήγορα. Κι αυτό δεν άργησε να συμβεί… Στο 9ο λεπτό ο Μιραλάς εκτέλεσε το κόρνερ. Η μπάλα έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή του Φεγκρούς στον Φουστέρ. Ο Ισπανός άσος έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρά το τέρμα οι ερυθρόλευκοι δεν έριξαν ρυθμό. Συνέχιζαν να πιέζουν αρκετά ψηλά. Οι Μιραλάς, Φετφατζιδης και Φουστέρ άλλαζαν συνεχώς θέσεις με σκοπό να προβληματίσουν τους αμυντικούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους αλλά, σε καμία από αυτές δεν κατάφερε ο παίκτης στον οποίο έφτανε η μπάλα να συνεχίσει την καλή προσπάθεια των συμπαικτών του. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούσε να απειλήσει την άμυνα του Ολυμπιακού αλλά δεν τα κατάφερνε. Οι περισσότερες προσπάθειες των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη σταματούσαν στους αμυντικούς του Ολυμπιακού.

Η φάση του αγώνα ήρθε στο 41ο λεπτό. Ο Σκούφαλης πέρασε μια καλή μπαλιά στη μεγάλη περιοχή προς τον Λίλα. Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα τσίμπησε την μπάλα, αλλά ο Μέγιερι ο οποίος είχε βγει από την εστία του τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής αρνήθηκε το πέναλτι που θα μπορούσε να δώσει στην ανατροπή του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αμέσως επόμενη φάση οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύθηκαν την αδράνεια των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Έγινε η μπαλιά… Η μπάλα δεν σταμάτησε στους αμυντικούς του ΠΑΣ και ο Τζεμπούρ από κοντά στο 43ο λεπτό έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν καθόλου καλοί. Ανά διαστήματα ανέβασαν την απόδοση τους αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη πλευρά οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να μειώσουν. Θα μπορούσαν να το πετύχουν στη φάση του Μπακαγιόκο, αλλά ο επιθετικός του ΠΑΣ πλάσαρε άουτ απέναντι από τον Μέγιερι. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους ερυθρόλευκους να παραμένουν στην κορυφή ικανοποιώντας μόνο στο πρώτο μέρος.

Δείτε πώς παρακολουθήσατε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (66' Ορμπάιθ), Φετφατζίδης (71' Γέστε), Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ (90' Πάντελιτς)

Στον πάγκο έμειναν οι: Κοστάντσο, Παπαζόγλου, Χαβίτο, Μόνχε

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πάντος, Βάντερσον, Μπουζίντ, Κώτσιος, Τζημόπουλος (74' Ντε Βισέντι), Λίλα (45' Βίλα), Ανδράλας, Σκούφαλης (46' Μπεσέρα), Γεωργίου, Μπακαγιόκο

Στον πάγκο έμειναν οι: Κηπουρός, Ντάσιος, Κυργιάκος, Μιχαήλ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αργυρός (Αθηνών), Σταματόγλου (Καβάλας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x