Ισπανία

Νεϊμάρ: «Πεπ πάρε με στην Μπαρτσελόνα»

Μπορεί να τον θέλει διακαώς η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Νεϊμάρ –σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου- έχει επιλέξει Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φέρεται μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συνομοσπονδιών να είχε συνομιλία με τον προπονητή της «Μπάρτσα» στην οποία του εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την ομάδα της Καταλονίας.

Μπορεί να τον θέλει διακαώς η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Νεϊμάρ –σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου- έχει επιλέξει Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φέρεται μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συνομοσπονδιών να είχε συνομιλία με τον προπονητή της «Μπάρτσα» στην οποία του εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την ομάδα της Καταλονίας και όχι με την αιώνια αντίπαλό της τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φυσικά και στην Ισπανία δεν το άφησαν έτσι. Αμέσως αναζήτησαν στο τηλεοπτικό υλικό και βρήκαν πριν την απονομή του τροπαίου μια στιχομυθία των δύο ανδρών. Εκτιμούν ότι όντως έχουν ειπωθεί τα λόγια αυτά του νεαρού Βραζιλιάνου στον Γκουαρντιόλα, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να έχει υπό τις οδηγίες του τον νεαρό άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x