Euroleague

Καζλάουσκας: «Μόνο για το ρεκόρ»

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στον Α’ όμιλο της Ευρωλίγκας, ωστόσο η αναμέτρηση κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα δεν την αφήνει εντελώς αδιάφορη, σύμφωνα με τον Γιόνας Καζλάουσκας. Ο προπονητής των Ρώσων τόνισε πως υπάρχει το κίνητρο του αήττητου, ενώ στο ίδιο μήκος ήταν και οι δηλώσεις του Εβγκένι Βορόνοφ.

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στον Α’ όμιλο της Ευρωλίγκας, ωστόσο η αναμέτρηση κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα δεν την αφήνει εντελώς αδιάφορη, σύμφωνα με τον Γιόνας Καζλάουσκας.

Ο προπονητής των Ρώσων τόνισε πως υπάρχει το κίνητρο του αήττητου, ενώ στο ίδιο μήκος ήταν και οι δηλώσεις του Εβγκένι Βορόνοφ.

«Παρόλο που το παιχνίδι δεν σημαίνει πολλά για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν “σφραγίσει” τις θέσεις τους στον δεύτερο όμιλο, όλοι θέλουν τη νίκη σε κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης. Ειδικά όταν πρόκειται για την Ευρωλίγκα. Αναμφίβολα, η ΤΣΣΚΑ και η Ουνικάχα δεν θα επιδιώξουν τη νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Θα προτιμήσουν να προφυλάξουν κάποιους παίκτες. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω το παιχνίδι της Μάλαγα, αλλά το μόνο που θα πω είναι πως πρόκειται για μία ομάδα, η οποία παίζει γρήγορο μπάσκετ και αυτό είναι χαρακτηριστικό των ομάδων της Ισπανίας. Σίγουρα, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να ευχαριστήσουν τους φίλους τους πριν από τις διακοπές. Αλλά και εμείς θα κάνουμε το ίδιο για τους δικούς μας. Είναι σημαντικό για την ΤΣΣΚΑ να ολοκληρώσει αήττητη τη φάση των ομίλων», δήλωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας.

Από την πλευρά των παικτών ο Εβγκένι Βορόνοφ είπε: «Έχουμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό μας, αλλά έχουμε ένα ρεκόρ που θέλουμε να φτάσουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε τη φάση των ομίλων, ως η μοναδική αήττητη ομάδα της Ευρωλίγκας. Επίσης, είναι σημαντικό να πάμε στις γιορτές των Χριστουγέννων με μία καλή και θετική διάθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x