Γαλλία

«Ωραία η επιστροφή Γκοβού»

Τα καλύτερα λόγια είπε για τον Σίντνεϊ Γκοβού ο Ζαν-Μισέλ Ολάς, με αφορμή την επιστροφή του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού στο «Ζερλάν», την περασμένη αγωνιστική. Επίσης, ο πρόεδρος της Λιόν προανήγγειλε αποχωρήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, λόγω «λιτότητας».

Τα καλύτερα λόγια είπε για τον Σίντνεϊ Γκοβού ο Ζαν-Μισέλ Ολάς, με αφορμή την επιστροφή του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού στο «Ζερλάν», την περασμένη αγωνιστική.

Επίσης, ο πρόεδρος της Λιόν προανήγγειλε αποχωρήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, λόγω «λιτότητας».

«Η επιστροφή του Σίντνεϊ Γκοβού (σ.σ. “Ζερλάν”) ήταν ωραία. Επίσης, μου άρεσε πολύ η υποδοχή που του έκανε ο κόσμος. Ήταν ένα πισωγύρισμα στις εμφανίσεις που έκανε με την Λιόν», ήταν τα λόγια του Ζαν-Μισέλ Ολάς στην επίσημη ιστοσελίδα των «λιονέ».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Λιόν προανήγγειλε αποχωρήσεις λόγω… περικοπών: «Ο Αλί (σ.σ. Σισοκό) αναμένεται να φύγει το καλοκαίρι. Ο Ρεμί Γκαρντ είναι ο λόγος που ο παίκτης αυτός δίνει τόσα πολλά. Περιμένουμε να αποχωρήσει για να αγωνιστεί στη θέση του ο Μουχαμαντού Νταμπό. Θα πρέπει να αυξήσουμε τα έσοδά μας τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο και υπάρχουν πολλές υποθέσεις… Ξέρουμε περιπτώσεις παικτών που είχαν ζητήσει να φύγουν τον Ιούνιο. Όπως ο Μισέλ Μπάστος, ο οποίος άλλαξε γνώμη στο τέλος, έμεινε και δουλεύει σκληρά. Ο Γιοάν Γκουρκίφ δεν ζήτησε να φύγει. Έχουμε από τα πιο ακριβά μπάτζετ στη Γαλλία και υπάρχουν θέματα που έχουμε να λύσουμε. Δεν μπορώ να πω πολλά. Και οι παίκτες θα πρέπει να πουν τη γνώμη τους, όπως και οι εκπρόσωποί τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x