Επικαιρότητα

Νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων στο Ρέθυμνο!

Ένα ακόμη σκάνδαλο αποπλάνησης ανηλίκων από καθηγητή-προπονητή αποκαλύφθηκε στο Ρέθυμνο. Λίγες μέρες μετά την υπόθεση του προπονητή μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη, αντίστοιχες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας 50χρονος καθηγητής σε λύκειο και ταυτόχρονα προπονητής στίβου, ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος με καθηγήτρια και είναι πατέρας δύο παιδιών. Συνελήφθη και αυτοτραυματίστηκε ο κατηγορούμενος.

Ένα ακόμη σκάνδαλο αποπλάνησης ανηλίκων από καθηγητή-προπονητή αποκαλύφθηκε στο Ρέθυμνο. Λίγες μέρες μετά την υπόθεση του προπονητή μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη, αντίστοιχες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας 50χρονος καθηγητής σε λύκειο και ταυτόχρονα προπονητής στίβου, ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος με καθηγήτρια και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Συνελήφθη χθες στην πόλη του Ρεθύμνου μετά από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του η ανακρίτρια για τη διάπραξη σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, τα οποία φέρεται να είχε αποπλανήσει. Μετά τη σύλληψη ο 50χρονος οδηγήθηκε στο σπίτι του για να γίνει έρευνα, αλλά άρπαξε ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και στην κοιλιά! Οι αστυνομικοί τον αφόπλισαν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία κινήθηκε για τη σύλληψή του μετά τις καταγγελίες δύο 14χρονων κοριτσιών, που προπονούσε στο στίβο, πως είχε ασελγήσει σε βάρος τους δύο χρόνια νωρίτερα σε διαμέρισμα! Ένα από τα δύο κορίτσια ήταν μαθήτριά του και στο σχολείο. Σύμφωνα με τις αρχές, υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες κοριτσιών για ανάλογα περιστατικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x