Ελλάδα

Υπέγραψε ο Γκούλιας στον Ολυμπιακό

Ο Ούγγρος, Ρόμπερτ Γκούλιας έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται στην Ελλάδα.

Ο Ούγγρος, Ρόμπερτ Γκούλιας έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται στην Ελλάδα.

Μετά από μια χρονιά που κλείνει με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις προκειμένου η ομάδα να βγει από το αγωνιστικό της αδιέξοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Ούγγρου σέντερ, Ρόμπερτ Γκούλιας.
Ο ύψους 2,14 Μαγιάρος σέντερ, θεωρήθηκε ιδανική λύση για να καλύψει τη θέση του σέντερ στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Βιλερμπάν και της Ορτέζ και έχει εμπειρία από αγώνες Ευρωλίγκα. Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς αγωνίστηκε με τα χρώματα της Βιλερμπάν έχοντας μ.ο 15,5 πόντους αλλά 6,3 ριμπάουντ. Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά με τη ομάδα της Ντιναμό Μόσχας, ωστόσο εξαιτίας ενός τραυματισμού έμεινε ελεύθερος.
Τη Δευτέρα, θα προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες, καθώς τελείωσε το ρεπό που τους είχε δώσει ο Γιόνας Καζλάουσκας για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Έλβιρ Όβσινα. Από κει και πέρα στα πλαίσια της…εκκαθάρισης του ρόστερ την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δουν οι Όφτσινα, Ποστέλ και Νόρτγκαρντ, ώστε να αποκτηθούν ένας Αμερικανός και ένας κοινοτικός. Σημαντική βοήθεια αναμένεται να δώσει και ο Άγγελος Κορωνιός ο οποίος στο διάστημα της διακοπής αναμένεται να γνωρίσει καλύτερα τους συμπαίκτες του και παράλληλα να γυμναστεί και προετοιμαστεί καλύτερα καθώς προέρχεται από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.


Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x