Stoiximan Super League

«Καρέ» του επενδυτή

Όνομα δεν διέρρευσε. Λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις με τον Άραβα επενδυτή δεν έγιναν γνωστές. Ωστόσο από τη σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ προέκυψε… ανταγωνισμός! Ο Σταύρος Αδαμίδης ότι θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για επαφές με δύο νέους υποψήφιους επενδυτές, ενώ ενδιαφέρον μεταφέρθηκε και από Έλληνα επενδυτή που εκπροσωπείται από τον Νίκο Στράτο.

Όνομα δεν διέρρευσε.

Λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις με τον Άραβα επενδυτή δεν έγιναν γνωστές.

Ωστόσο από τη σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ προέκυψε… ανταγωνισμός!

Ο Σταύρος Αδαμίδης αποκάλυψε ότι θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για επαφές με δύο νέους υποψήφιους επενδυτές, ενώ ενδιαφέρον μεταφέρθηκε και από Έλληνα επενδυτή που εκπροσωπείται από τον Νίκο Στράτο.

Οι μέτοχοι ζήτησαν από τον Αδαμίδη να αποκαλύψει κάτι, έστω την εθνικότητα του εντολέα του Γιάννη Βλάχου, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ αρνήθηκε επικαλούμενος την ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Φέρνει πρόταση ο Στράτος

Στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση τον περίμεναν, σήμερα μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον του. Όπως ενημέρωσε ο Σταύρος Αδαμίδης, είχε επαφή με τον Νίκο Στράτο, ο οποίος του γνωστοποίησε την πρόθεση Έλληνα επενδυτή να καλύψει την ΑΜΚ με 10 εκατ. ευρώ και να πάρει τα ηνία του συλλόγου. Η κίνηση αυτή, πάντως (που έχει επικεφαλής παλιούς παράγοντες και παίκτες της ΑΕΚ) θα συζητηθεί σε συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος της "Ένωσης" με τον κ. Στράτο το Σάββατο, μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι.

Η τιμή της μετοχής

Στο 1,2 ευρώ (από τα 6,4 ευρώ) ορίστηκε η τιμή της μετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει τον επόμενο μήνα. Αυτό σημαίνει πως κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με 10 εκατ. ευρώ να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ.

Παρών και οπαδοί

Μία αντιπροσωπεία της Original 21 βρέθηκε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα και για περίπου τρεις ώρες περίμενε έξω από το χώρο που γινόταν η τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν να μιλήσουν με τον Σταύρο Αδαμίδη και να ενημερωθούν για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν στο σύλλογο. Οι διαθέσεις τους ήταν ειρηνικές και σε καμία περίπτωση «επιθετικές», αν και ήταν διάχυτη η ανησυχία τους για το μέλλον της ομάδας. Πάντως δεν παρέμειναν στο χώρο και αποχώρησαν προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x