Games

Η εκπομπή Enter σας ταξιδεύει στα retro games

H εκπομπή Enter και ο NovaΣΠΟΡ FM σας ταξιδεύουν αυτή την Παρασκευή από τις 20.00 έως και τις 22.00 στον μαγικό κόσμο των retro video games. Σας θυμίζουν τίποτα τα Pong, Sensible Soccer, Cabal, Monkey Island, Donkey Kong, Contra, Final Fight, Rick Dangerous, Frogger, Bubble Bobble, Ghost ‘n’ Goblins, Arkanoid, Prince of Persia, Bomb Jack και Excite Bike; Τότε, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στη συχνότητα της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας.

H εκπομπή Enter και ο NovaΣΠΟΡ FM σας ταξιδεύουν αυτή την Παρασκευή από τις 20.00 έως και τις 22.00 στον μαγικό κόσμο των retro video games. Σας θυμίζουν τίποτα τα Pong, Sensible Soccer, Cabal, Monkey Island, Donkey Kong, Contra, Final Fight, Rick Dangerous, Frogger, Bubble Bobble, Ghost ‘n’ Goblins, Arkanoid, Prince of Persia, Bomb Jack και Excite Bike;

Τότε, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στη συχνότητα της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας και να μοιραστείτε με τους παραγωγούς της εκπομπής τις πιο αγαπημένες στιγμές εκείνης της μαγικής εποχής.

Στο νοσταλγικό αυτό ταξίδι θα πορευτούμε μαζί με τα καταστήματα Public, τα οποία σας προσφέρουν τρία συλλεκτικά χειριστήρια Competition Pro της Speedlink (με 25 retro games στο πακέτο αγοράς), καθώς και 3 Halo: Combat Evolved Anniversary Edition για το Xbox 360.

Για να κερδίσετε τα χειριστήρια και τα δύο αντίτυπα του HD Halo remake δεν έχετε παρά να συντονιστείτε με την εκπομπή. Το τρίτο αντίτυπο θα κληρωθεί ανάμεσα σε όσους γίνουν μέλη στο group της εκπομπής στο Facebook και αφήσουν σχόλιο στην ειδική ανάρτηση που βρίσκεται εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x