Stoiximan Super League

Σηφάκης και… Φερνάντες

Επαφές με την πλευρά του Μιχάλη Σηφάκη φέρεται να έχει ήδη αρχίσει ο Ολυμπιακός για τη θέση του τερματοφύλακα. Τι ισχύει με τις περιπτώσεις Καμενί και Αντούχαρ. Προτάθηκε ο Αουγκούστο Φερνάντες για τη θέση του εξτρέμ. Κοντά σε συμφωνία με Μέλμπεργκ για ανανέωση οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Φράνκο Κοστάντσο απουσιάζει με άδεια και μετρά μέρες στον Ολυμπιακό, ενώ ο Μιχάλης Σηφάκης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποκτηθεί. Ήδη μάλιστα λέγεται πως έχουν γίνει κάποιες επαφές με την πλευρά του και μοναδική επιφύλαξη που υπάρχει είναι για τον τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Η λύση του Κάρλος Καμενί δεν έχει εγκαταλειφθεί τελείως, αλλά θα πρέπει να μειωθούν αρκετά οι απαιτήσεις του ιδίου και της Εσπανιόλ, ενώ έχει προκύψει και το σενάριο του Μαριάνο Αντούχαρ. Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο γκολκίπερ φέρεται να έχει προταθεί από τον μάνατζερ του Κοστάντσο (!) και λέγεται πως μπορεί να αποκτηθεί δανεικός από την Κατάνια. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του τερματοφύλακα.

Πρόταση με ενδιαφέρον

Πέρα από γκολκίπερ, ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά και για έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε ο Αουγκούστο Φερνάντες, που κοστολογείται στα 4 εκατ. ευρώ από τη Βελέζ και είναι πιθανό να παραχωρείται ακόμη και ως δανεικός. Ο 25χρονος Αργεντινός, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και είχε 6 γκολ σε 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη Βελέζ. Παλαιότερα είχε παίξει σε Ρίβερ Πλέιτ και Σεντ Ετιέν, ενώ ήδη είναι δύο φορές διεθνής με την Αργεντινή.

Κοντά σε συμφωνία με Μέλμπεργκ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί ο Όλοφ Μέλμπεργκ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Σε μία πρώτη κουβέντα που είχε γίνει με τον Σουηδό αμυντικό πριν τις γιορτές, είχε διαπιστωθεί αμοιβαία επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι απολαβές του 33χρονου άσου θα είναι αρκετά μειωμένες, από τα 1,7 στα 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Επόμενη στη… σειρά για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο, πιθανότατα επίσης για ένα χρόνο, είναι οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοδέστο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x