Stoiximan Super League

Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα για το ποδοσφαιρικό 2012; Η Άση Μπήλιου, κορυφαία αστρολόγος, καλεσμένη στην εκπομπή «Στάση Media» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, μίλησε για τους «μεγάλους», τη μάχη του πρωταθλήματος και σκιαγράφησε το προφίλ των προπονητών τους.

Τι λένε τα άστρα για το ποδοσφαιρικό 2012; Η Άση Μπήλιου, κορυφαία αστρολόγος, καλεσμένη στην εκπομπή «Στάση Media» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, μίλησε για τους «μεγάλους», τη μάχη του πρωταθλήματος και σκιαγράφησε το προφίλ των προπονητών τους.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Αν δεις τη συναστρία των δύο αιωνίων αντιπάλων, βλέπεις την πόλωση μεταξύ τους. Η σχέση τους είναι καρμική. Νιώθεις πως οι δύο αυτές ομάδες θα είναι μονίμως αντίπαλοι, πάντα ο ένας θα προσπαθεί να περιορίσει τον άλλο. Ο Παναθηναϊκός το 2012 θα πρέπει να προσέξει περισσότερο εν όψει της επόμενης σεζόν. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει μεγαλύτερη τύχη μέχρι το καλοκαίρι, να είναι πιο ευνοημένος. Νομίζω πως είναι πιο εύκολο να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα έχει αντίσταση. Είναι λίγο πιο ευνοημένος σε σχέση με τον Παναθηναϊκό».

ΑΕΚ: «Είναι Δίδυμος. Εδώ τα ζόρια είναι πιο μεγάλα. Τα πολλά προβλήματα είναι μέχρι το Μάρτιο. Δεν έχουν να κάνουν μόνο με την απόδοση. Τα ζόρια έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, γιατί βλέποντας το ωροσκόπιο διαπιστώνεις πως κάτι δεν πάει καλά όχι τώρα, αλλά από τότε που γεννήθηκε η ομάδα. Μοιάζει με το ωροσκόπιο της Ελλάδας σε αυτό τον τομέα. Είναι σε φάση μεγάλης πίεσης, αλλά και ξεκαθαρισμάτων μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. Γενικά είναι σε δύσκολη φάση κι έχει δρόμο ακόμη μέχρι να βγει από αυτή την κατάσταση».

ΠΑΟΚ: «Είναι Ταύρος. Το 2012 είναι καλή χρονιά για τους ταύρους. Θα πρέπει να φορτσάρει και να τα δώσει όλα στο πρώτο εξάμηνο, ώστε να έχει αποθέματα όταν θα έρθουν ζόρια. Νομίζω ότι μπορεί να έχει μια καλή πορεία, δεν βλέπω να έχει τόσα προβλήματα μέσα στο πρώτο εξάμηνο».

Οι προπονητές…

«Ο Βαλβέρδε είναι Υδροχόος. Είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν πολύ σκληρά. Είναι της ομαδικής δουλειάς, του προγράμματος, της πειθαρχίας και δεν καταλαβαίνει από αντιρρήσεις, ενώ είναι πολύ φιλόδοξος».

«Ο Φερέιρα είναι Δίδυμος. Έχει περάσει πιο δύσκολα. Το 2011 δεν ήταν γι’ αυτόν μια εύκολη χρονιά. Σαν να μην τον άφηναν να δουλέψει όπως θα ήθελε. Αυτή την αίσθηση έχω βλέποντας το ωροσκόπιό του. Μετά το Μάρτιο κάτι καλύτερο έρχεται για εκείνον. Σε σχέση με τον Βαλβέρδε, πάντως, βλέπω πως είναι λιγότερο ευνοημένος».

«Ο Κωστένογλου είναι Ζυγός. Από τους τρεις είναι στην πιο δύσκολη κατάσταση. Έχει έναν Κρόνο πάνω του, σαν να τον έχουν στήσει στον τοίχο και του λένε ότι πρέπει να αποδείξει ότι είναι ικανός να τα καταφέρει. Είναι ένας εργατικός άνθρωπος, με τάξη στο μυαλό του, αλλά ίσως στη συγκεκριμένη φάση να έχει αρκετούς που τον κριτικάρουν για διάφορους λόγους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x