Ελλάδα

Εμπόδια για τον Ολυμπιακό!

Σε αλλαγή κατεύθυνσης στο μεταγραφικό του σχεδιασμό στρέφεται ο Ολυμπιακός, καθώς παρουσιάστηκαν εμπόδια τόσο στην περίπτωση του Ζαμπιάν Ντόουντελ όσο και σε αυτή του Ακίν Ακινγκμπάλα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι συνεργάτες του θα πρέπει να ενεργήσουν «αστραπιαία», γιατί η ανάγκη για ενίσχυση των «ερυθρολεύκων» είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Πάντα στα υπόψιν παραμένει ο Μάρκο Γιάριτς.

Σε αλλαγή κατεύθυνσης στο μεταγραφικό του σχεδιασμό στρέφεται ο Ολυμπιακός, καθώς παρουσιάστηκαν εμπόδια τόσο στην περίπτωση του Ζαμπιάν Ντόουντελ όσο και σε αυτή του Ακίν Ακινγκμπάλα.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι συνεργάτες του θα πρέπει να ενεργήσουν «αστραπιαία», γιατί η ανάγκη για ενίσχυση των «ερυθρολεύκων» είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Πάντα στα υπόψιν παραμένει ο Μάρκο Γιάριτς.

Στον Ολυμπιακό είχαν καταλήξει στις λύσεις των Ζαμπιάν Ντόουντελ και Ακίν Ακινγκμπάλα, αλλά τα προβλήματα που προέκυψαν αναγκάζουν τους Πειραιώτες να στραφούν άλλου. Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός στο γόνατο φαίνεται πως θα τον κρατήσει περισσότερο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί, καθώς στάθηκε αρκετός, ώστε να «κοπεί» από τους Σανς.

Αναφορικά με την περίπτωση του Ακίν Ακινγκμπάλα, οι συζητήσεις με τη Νανσί για την απόκτηση του Νιγηριανού σέντερ είχαν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, ωστόσο οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαναν πίσω ξαφνικά και οι λόγοι ίσως να είναι οικονομικοί ή γιατί δεν έχουν βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x