Stoiximan Super League

Ανοίγουμε από… νωρίς!

Ημέρα αφιερωμένη στην… μπάλα είναι η Τετάρτη, καθώς ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και μαζί ο πρώτος γύρος, με την δράση να αρχίζει από τις 15:00 το μεσημέρι. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με Ατρόμητο και Παναιτωλικό, αντίστοιχα.

Ημέρα αφιερωμένη στην… μπάλα είναι η Τετάρτη, καθώς ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και μαζί ο πρώτος γύρος, με την δράση να αρχίζει από τις 15:00 το μεσημέρι. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με Ατρόμητο και Παναιτωλικό, αντίστοιχα.

Τις υποχρεώσεις «αιωνίων», πρώτες για το 2012, Κέρκυρας, Εργοτέλη, Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακού, Παναιτωλικού και Ατρόμητου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το control room του www.sport-fm.gr.

Αναλυτικά:

Εργοτέλης-Skoda Ξάνθη (15:00, Νοvasports 2)

Τόσο ο Εργοτέλης όσο και η Ξάνθη, μπαίνουν «φουριόζοι» στο νέο έτος καθώς προέρχονται από νίκες κόντρα σε Λεβαδειακό και Πανιώνιο αντίστοιχα. Για τους Κρητικούς τα αγωνιστικά νέα, επιτρέπουν στον Νίκο Καραγεωργίου να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς πονοκεφάλους καθώς δεν υπάρχον ιδιαίτερα προβλήματα. Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν υπολογίζει στον Κομεσίδη που είναι τιμωρημένος ενώ ο νεοαποκτηθείς Πλατέλλας, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Κέρκυρα-Άρης (15:00, Novasports 3)

Κάτι η ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική, κάτι το γεγονός ότι – επιτέλους – Ηλιάδης και Μαρτίν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, δημιουργούν στις τάξεις της Κέρκυρας αισιοδοξία για μία καλύτερη συνέχεια. Αυτό βέβαια, προϋποθέτει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν μετά από καιρό ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα τελευταία αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ο Πρόμπιερζ, υπολογίζοντας όλους τους παίκτες του, μπορεί να ευελπιστεί σε μία ανάλογη συνέχεια και ένα «τρίποντο» που η ομάδα του έχει ανάγκη.

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 3)

Το κλίμα για τον ΠΑΟΚ άλλαξε μέσα σε 48 ώρες πολύ. Η αρχή έγινε με τον Κοντρέρας και το κύμα αποχωρήσεων κορυφώθηκε με την παραχώρηση του Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ. Ο Μπόλονι, οφείλει να καταστρώσει τα πλάνα του με ένα σαφώς διαφοροποιημένο ρόστερ στο εξής. Από εκεί και πέρα, ο Λαζάρ είναι αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή. Απέναντι στον «δικέφαλο» και στον κόσμο του ο οποίος θα αποχαιρετήσει τον Πορτογάλο, θα βρεθεί το αξιόμαχο και… κομπλέ – αγωνιστικά – σύνολο του Λεβαδειακού, ο οποίος μετά το «διπλό» στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, πάει στο ματς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 2)

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός, εμφανίζεται μέχρι τώρα εντελώς διαφορετικός εκτός έδρας. Ο Μπάμπης Τεννές και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο και κόντρα στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας βέβαια ότι το έργο τους θα είναι δύσκολο. Θεοδωρίδης και Χαριστέας ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα παίξουν. Στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, τα αγωνιστικά νέα προβληματίζουν τον Φερέιρα. Κουίνσι και Ρούντολφ είναι τραυματίες ενώ τιμωρημένος είναι και ο Σεμπάστιαν Λέτο. Στο «τριφύλλι» μετά την νίκη επί του Αστέρα, επιθυμούν να κλείσουν, παρά τις απουσίες, με νίκη τον πρώτο γύρο.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος (19:30, Novasports 1)

Η Πρωτοχρονιά πέρασε και τερματοφύλακα ακόμα δεν πήρε, ωστόσο ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κόντρα στον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη». Ο Φέισα από το μέτωπο των τραυματιών είναι ο μοναδικός απόντας αλλά ο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής Ιμπαγάσα και Ορμπάιθ. Βέβαια, στην αποστολή μετά από καιρό επιστρέφει ο Μακούν. Για την ομάδα του Περιστερίου, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να ανοίξει την χρονιά όπως την έκλεισε… Δηλαδή με νίκη κόντρα σε «μεγάλο» (σ.σ είχε επικρατήσει της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική). Για τον Δώνη υπάρχουν τρία σημαντικά ζητήματα καθώς Μήτρογλου και Τάτος (ανήκουν στους «ερυθρόλευκους») αλλά και ο Μπάλλας θα είναι εκτός μάχης.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2012

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 0-0
ΑΕΚ-Δόξα Δράμας 0-0

Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2012

Εργοτέλης-Skoda Ξάνθη 15:00
Κέρκυρα-Άρης 15:00
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 17:15
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 17:15
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 19:30

Το πρόγραμμα της επόμενης (16ης) αγωνιστικής

Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2012

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 17:15
Εργοτέλης-Πανιώνιος 17:15
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 19:30

Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2012

Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ 15:00
Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 15:00
Ατρόμητος-ΟΦΗ 15:00
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 17:15
Δόξα Δράμας-Ολυμπιακός 19:30

-

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x