Stoiximan Super League

Και όπως παίρνουν τις στροφές…

… άλλοι μένουν μέσα στον δρόμο και εντός στόχων και άλλοι φεύγουν εκτός! Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Κέρκυρα καθώς μπήκαν με νίκη στην τελευταία στροφή του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας και στην πρώτη του 2012.

… άλλοι μένουν μέσα στον δρόμο και εντός στόχων και άλλοι φεύγουν εκτός! Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Κέρκυρα καθώς μπήκαν με νίκη στην τελευταία στροφή του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας και στην πρώτη του 2012.

Αντίθετα, Λεβαδειακός, Άρης και Εργοτέλης δεν έκαναν καλό ποδαρικό και έφυγαν χωρίς βαθμό από την 15η στροφή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-1

Το στίγμα της μετά Βιεϊρίνια και Κοντρέρας εποχής έδωσε ο ΠΑΟΚ. Αφού αποχαιρέτησε τα δυο μεγάλα –πρώην- όπλα του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε έτοιμος για την επόμενη μέρα. Με πολλούς Έλληνες και νεαρούς στη σύνθεσή της, η ομάδα του Μπόλονι έφτασε στο 3-1 απέναντι στον Λεβαδειακό κι έδειξε πως από την Τούμπα έφυγαν δύο σπουδαίοι παίκτες, όχι όμως και η ελπίδα. Διαβάστε περισσότερα.



Κέρκυρα-Άρης 1-0

Ασ’ τον Μάρτιν…και στο τέλος απ’ τα δίχτυα πάρ’ την! Με το δεξί μπήκε στο 2012 η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε, πολύ πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0, του Άρη στο ΕΑΚ, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. «Δράστης» του γκολ ο Μάρτιν στο ντεμπούτο του με τους Φαίακες, καλύτεροι μεταξύ ίσων ο Αργεντινός και οι Αγρίτης, Ιωάννου. Αποκαρδιωτικοί οι «κίτρινοι» γκρέμισαν ό,τι καλό έχτισαν στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Διαβάστε περισσότερα.



Εργοτέλης-Ξάνθη 1-2

Τον δικό της Μάρκο Φαν Μπάστεν φαίνεται να έχει βρει η Skoda Ξάνθη. Ο Μάρκο Μαρκόφσκι πέτυχε δύο γκολ, από τα οποία το ένα θύμισε πολύ τον Ολλανδό επιθετικό, σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς και οδήγησε τους Ακρίτες στη νίκη επί του Εργοτέλη με 2-1. Οι Κρητικοί είχαν προηγηθεί προσωρινά με γκολ του Κατσικοκέρη. Αήττητη για έβδομη αγωνιστική η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Διαβάστε περισσότερα.



Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-1

Με γκολ του Τοτσέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και με παίκτη λιγότερο λόγω του τραυματισμού του Μπουμσόνγκ, ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία (1-1) στην καυτή έδρα του Παναιτωλικού. Με αυτό τον βαθμό κέρδισε το δικαίωμα εάν πάρει και τα δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια, να παραμείνει στην κορυφή. Κόντρα στις πολλές απουσίες και τις κακοτυχίες, το «τριφύλλι» αρνήθηκε να χάσει στο Αγρίνιο και πήρε τουλάχιστον ένα βαθμό. Διαβάστε περισσότερα.



Oλυμπιακός-Ατρόμητος 1-0

Με γκολ του Μαρκάνο στο 53’ ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου, χωρίς να εντυπωσιάσει και μπήκε με το… δεξί στις υποχρεώσεις του στο 2012. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ένα δεκάλεπτο σε κάθε ημίχρονο, έχασαν ελάχιστες ευκαιρίες, αλλά δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ακίνδυνη ομάδα του Δώνη. Με έξι βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό και δύο παιχνίδια περισσότερα, στην κορυφή της βαθμολογίας οι παίκτες του Βαλβέρδε. Διαβάστε περισσότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x