Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Το θαύμα της Δόξας δεν κρύβει την ευθύνη του Ερνέστο

H Δόξα Δράμας του Μάκη Κατσαβάκη έσωσε την πιο άνοστη, άγευστη, άχρωμη, στείρα και αδιάφορη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο εξής το πρωτάθλημα έχει, στο μυαλό όλων, 16 ομάδες και όχι 15. Όχι επειδή η Δόξα έχει σοβαρές ελπίδες να προλάβει να σωθεί, αλλά επειδή έχει στείλει, στα ματς με Άρη, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ένα πολύ καθαρό μήνυμα ότι θα παλέψει όλα τα ματς και θα κόψει βαθμούς.

H Δόξα Δράμας του Μάκη Κατσαβάκη έσωσε την πιο άνοστη, άγευστη, άχρωμη, στείρα και αδιάφορη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο εξής το πρωτάθλημα έχει, στο μυαλό όλων, 16 ομάδες και όχι 15.

Όχι επειδή η Δόξα έχει σοβαρές ελπίδες να προλάβει να σωθεί, αλλά επειδή έχει στείλει, στα ματς με Άρη, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ένα πολύ καθαρό μήνυμα ότι θα παλέψει όλα τα ματς και θα κόψει βαθμούς.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Φυσικά η πρόοδος της Δόξας δεν αποτελεί δικαιολογία για το πρόσωπο που εμφάνισε ο Ολυμπιακός, που ήταν το πιο προβληματικό, δημιουργικά και εκτελεστικά, που έχει εμφανίσει η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στο πρωτάθλημα. Κι είναι δική του, του προπονητή, κυρίως η ευθύνη. Είναι αξίωμα αυτό όταν μια ομάδα έχει συνολικά τόσο προβληματική συμπεριφορά στο τερέν.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν πολύ χειρότερος από τον Παναθηναϊκό. Συμπτωματικά και η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα έπαιξε απέναντι σε μια σαφώς, θεαματικά βελτιωμένη ομάδα, την Κέρκυρα. Και αυτή όμως δεν είναι δικαιολογία με αρκετό ίσκιο για να καλύψει την πολύ προβληματική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού, που πρέπει να νιώθει τυχερός που «καθάρισε».

Αυτή, η πιο φτωχή, και σε γκολ, αγωνιστική μετατράπηκε, χάρη στο τελευταίο παιχνίδι της, σε καλό οιωνό για το πρωτάθλημα. Μακάρι σε αυτό να παρακολουθούμε μεγάλες εκπλήξεις σε κάθε αγωνιστική. Μακάρι να κριθεί στο νήμα. Μακάρι να μας δώσει το δικαίωμα η εξέλιξη του πρωταθλήματος να ασχοληθούμε, οι ποδοσφαιρόφιλοι, μαζί του περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Το έχουμε ανάγκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x