Stoiximan Super League

Μπιάρσμιρ: «Θέλω να καθιερωθώ»

Την ικανοποίησή του που έπαιξε βασικός μετά από έξι μήνες, εξέφρασε ο Ματίας Μπιάρσμιρ. «Μετά από έξι ολόκληρους μήνες έπαιξα βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος και ήταν δύσκολα για εμένα. Θέλω να καθιερωθώ και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για αυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα», ήταν, μεταξύ άλλων τα λόγια του Σουηδού αμυντικού του Παναθηναϊκού.

Την ικανοποίησή του που έπαιξε βασικός μετά από έξι μήνες, εξέφρασε ο Ματίας Μπιάρσμιρ.

«Μετά από έξι ολόκληρους μήνες έπαιξα βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος και ήταν δύσκολα για εμένα. Θέλω να καθιερωθώ και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για αυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα», ήταν, μεταξύ άλλων τα λόγια του Σουηδού αμυντικού του Παναθηναϊκού.

Και συνέχισε: «Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, δεν παίξαμε καλά απέναντι στην Κέρκυρα, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Κάναμε και 4-5 ευκαιρίες για να καθαρίσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ» είπε αρχικά ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός και στην συνέχεια είπε:

Και τελείωσε σχολιάζοντας το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (Τετάρτη 21:00, www.sport-fm.gr). «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει αναμέτρηση, για την οποία θα πεις ότι είσαι σίγουρος νικητής. Θέλουμε την πρόκριση και νομίζω πως αν ήμασταν όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα απέναντι στον Πανιώνιο».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x