Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Η επιστροφή του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ

Κάθε φορά, σε κάθε κρίση, η ανάγκη γεννάει ένα σενάριο επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Για ακόμη μια φορά οι δημοσιογράφοι μπαίνουμε στη διαδικασία να επιβεβαιώσουμε αυτό που πλέον οι περισσότεροι, όσοι έχουμε έστω και μια φορά συνομιλήσει με τον Μελισσανίδη στη διάρκεια των τελευταίων ετών, αντιλαμβανόμαστε ως αυτονόητο...

Κάθε φορά, σε κάθε κρίση, η ανάγκη γεννάει ένα σενάριο επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Για ακόμη μια φορά οι δημοσιογράφοι μπαίνουμε στη διαδικασία να επιβεβαιώσουμε αυτό που πλέον οι περισσότεροι, όσοι έχουμε έστω και μια φορά συνομιλήσει με τον Μελισσανίδη στη διάρκεια των τελευταίων ετών, αντιλαμβανόμαστε ως αυτονόητο: ο πρόεδρος του ομίλου επιχειρήσεων Aegean Oil δεν είναι διατεθειμένος να πάρει την ΠΑΕ ΑΕΚ. Σαν να έχει κολλήσει η βελόνα, ο Μελισσανίδης αναγκάζεται να επαναλαμβάνει την ίδια απάντηση.

Γιατί δεν το κάνει αυτό ούτε σήμερα, αυτή την εποχή; Κάποιος άλλος στη θέση του θα έβγαινε δημοσίως και θα έβαζε δύο προϋποθέσεις: να πληρώσουν οι νυν-πρώην τα χρέη που δημιούργησαν, να δεσμευτεί ο κόσμος ότι θα στηρίξει μια προσπάθεια, και μπαίνω. Στη θέση του, αυτό θα έκαναν οι περισσότεροι. Εκείνος όμως δεν θέλει να το κάνει. Για να μην του πουν ότι έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό των προηγούμενων, αλλά και επειδή θεωρεί ότι δεν πρέπει να ζητήσει κανείς από τον κόσμο να δεσμευτεί ότι θα στηρίξει μια προσπάθεια σε βάθος χρόνου.

Παρακολουθώ την εξέλιξη της σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΠΑΕ ΑΕΚ περίπου από τη γέννησή της, διότι εκείνα τα χρόνια μπήκα στη δημοσιογραφία. Παραμένω με την εντύπωση ότι κάποια στιγμή ο Μελισσανίδης θα ξαναπάρει στα χέρια του την ΑΕΚ. Θα το κάνει όμως μόνο όταν θα πιστεύει ότι μπορεί να της αλλάξει τη ζωή, αλλά και ότι με αυτή του την κίνηση δεν θα δώσει «συγχωροχάρτι» σε αυτούς που τον εμπόδισαν να επιστρέψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x