Stoiximan Super League

Είναι ηθικό το θέμα

Διστακτικός στην έγκριση οποιασδήποτε μεταγραφής παίκτη από τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που υπάρχουν οφειλές προς το υπάρχον ρόστερ, είναι ο Δημήτρης Γόντικας. Πώς μπορεί να αποκτηθεί ένας εκ των Πίντο και Μπάρμπαριτς. Αρνητική απάντηση από Νίνη στην πρόταση ανανέωσης. Τα πλάνα του Φερέιρα εν όψει ΠΑΣ.

Διστακτικός στην έγκριση οποιασδήποτε μεταγραφής παίκτη από τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που υπάρχουν οφειλές προς το υπάρχον ρόστερ, είναι ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος του ΔΣ θεωρεί πως το ζήτημα είναι ηθικό και δεν προτίθεται να προσυπογράψει την οποιαδήποτε κίνηση μέχρι να εξασφαλιστεί πως η όποια προσθήκη δεν θα γίνει σε βάρος των ποδοσφαιριστών.

Η οριστική απόφαση για το αν θα αποκτηθεί αμυντικός αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Οι Αντρέ Πίντο και Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς είναι έτοιμοι να έρθουν, αρκεί να εξασφαλιστούν τα χρήματα. Πώς θα γίνει αυτό; Είτε με αποχώρηση κάποιου παίκτη από το υπάρχον ρόστερ, είτε εφόσον μπουν χρήματα από τους νέους επενδυτές ή (κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες) με χρήματα των νυν μετόχων.

Στο μεταξύ, το νομοσχέδιο που θα ανοίξει το δρόμο στους Σαουδάραβες επενδυτές αναμένεται να ψηφιστεί στις αρχές Φεβρουαρίου και δεν αναμένεται να βάλουν νωρίτερα τα 15 εκατ. ευρώ που έχουν υποσχεθεί. Ο Βλάσης Τσάκας (που κάποιες πηγές επιμένουν πως δεν θα έχει καμία σχέση με τη νέα πραγματικότητα του Παναθηναϊκού) έλεγε χθες πως νοίκιασε γραφεία στο Κολωνάκι κι αρχίζει επαφές για τη στελέχωση της νέας διοίκησης.

Αρνητική απάντηση από Νίνη

Κατατέθηκε χθες από τον Παναθηναϊκό η πρόταση ανανέωσης στον Σωτήρη Νίνη για τριετές συμβόλαιο έναντι 430.000 ευρώ το χρόνο. Η απάντηση της πλευράς του παίκτη αναμένεται τη Δευτέρα και θα είναι αρνητική. Ο 22χρονος άσος έχει ήδη συμφωνήσει με την Πάρμα για το προσεχές καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος. Πάντως εφόσον επιστρέψει εγκαίρως στη δράση (κάτι τέτοιο δεν αναμένεται νωρίτερα από τα τέλη Μαρτίου), ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα τον υπολογίζει κανονικά.

Στόπερ πάλι ο Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης αναμένεται να διατηρηθεί σε ρόλο στόπερ στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την Κυριακή. Άλλωστε θα λείψουν οι Καντέ (προετοιμάζεται με την εθνική Μάλι για το Κόπα Άφρικα), Μπουμσόνγκ (τραυματίας) και Σαριέγκι (υπό το φόβο της υποτροπής). Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ετοιμάζει άλλες δύο αλλαγές, τον Καπίνο αντί του Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τον Κλέιτον αντί του Τοτσέ. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Καπίνο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Λέτο. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα διανυκτερεύσει στα Γιάννενα μετά το ματς και θα επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας στη βάση της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x