Stoiximan Super League

Επιστροφή Νίνη!

Μετά από 136 ημέρες, ο Σωτήρης Νίνης συμμετείχε και πάλι σε κανονικό μέρος προπόνησης του «τριφυλλιού». Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είχε πάθει ρήξη χιαστού στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε ήταν σε νοσοκομεία, φυσιοθεραπευτές και προπονούνταν ατομικά. Στην προπόνηση της Δευτέρας όμως, «κλώτσησε» μπάλα για πρώτη φορά και έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του οικογενειακού διπλού, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Μετά από 136 ημέρες, ο Σωτήρης Νίνης συμμετείχε και πάλι σε κανονικό μέρος προπόνησης του «τριφυλλιού».

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είχε πάθει ρήξη χιαστού στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε ήταν σε νοσοκομεία, φυσιοθεραπευτές και προπονούνταν ατομικά.

Στην προπόνηση της Δευτέρας όμως, «κλώτσησε» μπάλα για πρώτη φορά και έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του οικογενειακού διπλού, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κάτι, που γεμίζει με χαρά τον ίδιο, αλλά και τον προπονητή του, Ζεσουάλδο Φερέιρα που θέλει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στην «φαρέτρα» του. Ο Νίνης βέβαια, θέλει αρκετό καιρό για να υπολογιστεί και πάλι αφού του λείπει ο ρυθμός λόγω της μακράς αποχής.

Η χρησιμοποίησή του αναμένεται μέχρι τα τέλη Φλεβάρη. Τότε που ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει την τριάδα «φωτιά». Αφού στις 26 Φεβρουαρίου, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, στην Δευτεριάτικη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 45 λεπτά στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν αρχικά το πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Εκτός του Λέτο, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x